V-Tac 100W LED projektør med justerbar stander
Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W LED projektør med justerbar stander - Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs samsung Udvid

Praktisk projektør med justerbar stander, som gør den velegnet som arbejdslampe.

Projektøren er udført i robuste materialer, og er IP65 klassificeret, så den også kan bruges udendørs og i støvede omgivelser.

Arbejdslampen har 3 meter ledning med schuko stik.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 495,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 100W LED projektør med justerbar stander, Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs

Effekten på denne LED projektør er 100W, og den tilsluttes til en 230V forsyning. Den har en imponerende lysstyrke på 8200 lumens og et bredt spredningsområde på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Lyskvaliteten er meget høj med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at lyset er naturligt og viser farverne ægte og flot. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de flestes behov.

Projektøren er udstyret med en Samsung LED chip og leveres med 5 års producentgaranti. Dette sikrer en holdbar og pålidelig belysningsløsning.

Lyset findes i en neutral hvid kulør med en temperatur på 4000K. Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør at belyste emner fremstår helt naturlige og vækker en følelse af ægthed.

Projektørens dimensioner er 352 x 340 x 18,4 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere. Den har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn.

Derudover har projektøren en integreret lyskilde, hvilket betyder at der ikke er behov for yderligere komponenter eller udskiftning af pærer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 8200 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 340 mm.
Bredde 352 mm.
Dybde 18,4 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.