V-Tac 100W LED projektør
185LM/W, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W LED projektør - 185LM/W, arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

100W LED projektør med hele 185LM/W.
Projektøren er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.

Flere detaljer

  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 481,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

V-Tac 100W LED projektør er en højeffektiv arbejdslampe, der er perfekt til udendørs brug. Med en effekt på 100W og en lysstyrke på imponerende 18500 lumens, kan denne projektør belyse større områder med lethed. Det er ideelt til brug på byggepladser, sportsfaciliteter eller andre udendørsområder, der kræver kraftig belysning.

Denne LED projektør er nem at tilslutte til en standard 230V forsyning, hvilket gør det enkelt at installere og bruge. Med dens kompakte dimensioner på 243 x 254 x 40 mm er den let at placere og justere efter behov. Det robuste design og den IP65-klassificering sikrer, at den kan modstå både vandstænk og regn, hvilket gør den velegnet til brug i alle slags vejrforhold.

En af de unikke træk ved denne LED projektør er dens lysfarve. Den er tilgængelig i kold hvid (6500K), der giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Mens denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, er den populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration, hvor det blålige skær kan skabe en unik atmosfære og fremhæve farverne på en særlig måde.

Med en integreret lyskilde er det ikke nødvendigt at købe ekstra pærer eller lysrør. Denne LED projektør har en lang levetid og er energieffektiv, hvilket gør den til et miljøvenligt valg. Den høje lysudbytte på 185 lumen pr. Watt sikrer, at du får kraftig belysning, samtidig med at du sparer på energiforbruget.

V-Tac 100W LED projektør er et pålideligt og holdbart valg til udendørs belysning. Uanset om du har brug for at belyse en bygning, en have eller et sportsområde, kan denne arbejdslampe levere den nødvendige belysning med dens kraftfulde lysstyrke og IP65-klassificering. Vælg denne LED projektør til at opfylde dine udendørs belysningsbehov.

Lyset
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke18500 lumens
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde254 mm.
Bredde243 mm.
Dybde40 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug100W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeB (A-G)
Andet info
EnergimærkeB (A-G)
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.