V-Tac 200W LED projektør
Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 200W LED projektør - Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs samsung Udvid

200W LED projektør.
Projektøren har en spredning på 100 grader, og er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 787,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og pålidelig LED projektør til udendørs brug

Denne V-Tac 200W LED projektør er et kraftfuldt og energieffektivt lyskilde, der er perfekt til udendørs belysning. Med en imponerende lysstyrke på 16000 lumens, kan denne arbejdslampe lyse op selv de største områder med et jævnt og klart lys.

Projektøren tilsluttes nemt til en 230V stikkontakt og er udstyret med en Samsung LED chip, som sikrer en lang og pålidelig levetid. Med en RA værdi på 80-85, garanteres en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en naturlig og ægte måde.

Den kraftige LED projektør har en spredningsvinkel på 100 grader, hvilket sikrer en ensartet fordeling af lyset over et stort område. Dette gør den ideel til brug i blandt andet haver, parkeringspladser eller andre udendørs områder, der kræver god belysning.

Med en forventet levetid på op til 30.000 timer og en 5 års producentgaranti, kan du være sikker på en langvarig og pålidelig drift. Projektøren er designet med en IP65 certificering, hvilket betyder at den er vandafvisende og vejrbestandig, så du kan bruge den udendørs uden problemer.

Projektøren er tilgængelig i farven kold hvid (6400K), som giver et klart og skarpt lys med et subtilt blåligt skær. Denne farve er velegnet til malerkabiner, akvarier eller dekorative formål, hvor et koldt lys ønskes.

Med dimensionerne 439 x 346 x 56 mm, er denne LED projektør kompakt og nem at installere. Den integrerede lyskilde og optimale køling sikrer en stabil og effektiv forbindelse, der holder op med dine belysningsbehov.

Uanset om du har brug for belysning til din have, facade eller parkeringsplads, er denne V-Tac 200W LED projektør en pålidelig og effektiv løsning, der sikrer optimal belysning i mange år fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 16000 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 346 mm.
Bredde 439 mm.
Dybde 56 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 200W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:200-240
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.