V-Tac 3W LED kertepære
B35, E14, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3W LED kertepære - B35, E14, 230V v-tac Udvid

V-Tac 3W LED-kertepæren er en lille og kompakt pære, der passer til de fleste lamper og armaturer, der har en E14-sokkel.

Dette gør det nemt at erstatte den gamle glødepære med en mere energieffektiv LED-pære.

LED pærens lave strømforbrug af 3W svarer til et lysudbytte på 25W med glødelamper, og du får samtidig en større energibesparelse.

Dens lave energiforbrug reducerer dine strøomkostninger, så den kan betale sig selv efter kort tid. Pæren har en levetid på over 25.000 timer, hvilket betyder, at du ikke behøver at skifte pæren så ofte, som du skal med en glødepære.

Dette gør det både nemmere og billigere at vedligeholde lyset.

Denne LED-pære er også konstrueret med et solidt krystalglas, der er modstandsdygtigt overfor vibrationer og stød. Denne 3W LED-kertepære fra V-Tac er en energibesparende pære, der er konstrueret med en høj lyskvalitet og levetid, der gør den ideel til at erstatte den gamle glødepære.

Den har et lavere strømforbrug og et lysudbytte svarende til 25W med glødepærer, og den har en levetid på over 25.000 timer.

Den kompakte størrelse og den energibesparende funktion gør denne LED-pære til et godt valg til dit hjem.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 14,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


3W LED Kertepære med E14 fatning

Denne V-Tac 3W LED kertepære er designet til at erstatte en 25W pære. Den har en E14 fatning, hvilket betyder, at den passer til de fleste lamper og armaturer. Pæren tilsluttes nemt til 230V og kræver ikke en ballastforsyning.

Med en lysstyrke på 250 lumens og en spredning på hele 200 grader sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan få et klart og behageligt lys i hele rummet uden nogen mørke områder. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer desuden, at alle farver vises flot og ægte. Du kan nyde et naturligt lys, der opfylder de fleste behov.

Denne kertepære fås i en varm hvid kulør med en temperatur på 2700K. Dette skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys er med til at skabe hygge og giver mulighed for at skabe en afslappende stemning.

Denne LED kertepære har dimensionerne 107 mm i længden og en diameter på 38 mm. Dette gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E14
Højde 107 mm.
Diameter 38 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Erstat 25W
Spænding 230V / Ballast
Spændingsinterval AC: 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.