Spectrum 6W LED pære
C37, dæmpbar, E14

Spectrum Spectrum

New product

  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

DKK 18,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 6W LED pære er ideel til brug i hjemmet eller på kontoret. Med sin E14 lille fatning kan den let tilsluttes til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 480 lumens og en bred spredning på 160 grader, sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lys i rummet.

En af fordelene ved denne pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og flot, og viser alle farver ægte og levende. Uanset om du har behov for at belyse et arbejdsområde eller skabe en behagelig atmosfære, vil denne pære opfylde langt de flestes behov.

En anden fordel ved denne LED pære er, at den er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at indstille lysstyrken efter dit behov og skabe den perfekte stemning i rummet.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem to forskellige kulører, afhængigt af dine præferencer og anvendelsesområder:

  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner fremstår helt naturligt og ægte.
  • Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Den anvendes sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensioner på 107 x 38 mm passer denne LED pære nemt ind i forskellige typer lamper og armaturer. Vælg den kulør og lysstyrke, der passer bedst til dine behov, og få glæde af det energieffektive og holdbare lys, som denne Spectrum 6W LED pære leverer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 480 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Bredde 107 mm.
Dybde 38 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.