Spectrum LED pære 6W
G45 E14

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 13,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum LED pære er designet til at give dig en fantastisk lysoplevelse i dit hjem eller arbejdsmiljø. Med en effekt på 6W og en E14 lille fatning kan den let tilsluttes til en 230V forsyning.

Specifikationer

  • Lysstyrke: 540 lumens
  • Spredning: 160 grader
  • RA værdi: 80-85

Med en lysstyrke på 540 lumens og en bred spredning på 160 grader, sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lys i rummet. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 får du et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Kulør på lyset

Vores Spectrum LED pære giver dig mulighed for at vælge mellem tre forskellige kulører af lys, så du kan tilpasse stemningen i rummet til dine behov.

  • Varm hvid: Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid: Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner og får belyste emner til at fremstå helt naturlige.
  • Kold hvid: Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner

Dimensionerne på denne LED pære er 82 x 45 mm, hvilket gør den nem at installere i de fleste lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke540 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Bredde82 mm.
Dybde45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.