Spectrum LED pære 6W
G45 E14

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 13,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

6W med E14 lille fatning. Denne LED-pære har en effekt på 6 watt og er udstyret med en E14 lille fatning, der gør det nemt at tilslutte den til en 230V forsyning. Med denne LED-pære kan du opnå en energieffektiv belysning af dine rum.

Med en lysstyrke på 540 lumens og en bred spredning på 160 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset hvor din LED-pære er placeret, vil lyset blive spredt på en effektiv måde.

En vigtig faktor for en god LED-pære er lysens kvalitet. Denne LED-pære har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den leverer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til generel belysning eller til specielle formål, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at imødekomme de fleste behov.

Kulør på lyset

Med denne LED-pære kan du vælge mellem tre forskellige kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6000K).

Varm kulør gør det muligt at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Dette lys kan skabe en hyggelig stemning og er ideelt til brug i rum, hvor du ønsker at slappe af og nyde det varme lys.

Neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Hvis du har brug for en god belysning til arbejde eller læsning, er denne kulør et ideelt valg.

Kold hvid giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner

LED-pæren har følgende dimensioner: 82 x 45 mm. Denne størrelse gør den nem at installere og passer til forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 540 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Bredde 82 mm.
Dybde 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.