V-Tac 4W LED kertepære
Kultråd, varm hvid, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED kertepære - Kultråd, varm hvid, E14 v-tac Udvid

Flot og hyggelig kertepære.

Filament LED sikrer et flot og jævnt lys, der minder om det fra traditionelle pærer.

Læs mere..

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 33,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 4W LED kertepære er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Pæren har en lille E14 fatning og erstatter en traditionel 35W pære. Den tilsluttes let til 230V forsyning og er dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov.

Pæren har en lysstyrke på 400 lumens og en høj spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn og bred fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, garanterer pæren et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette sikrer, at lyset er tilstrækkeligt til de flestes behov.

Denne V-Tac LED kertepære har en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 3000K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning i rummet.

Produktdimensioner

Pæren har følgende dimensioner: 98 x Ø35 mm. Dette gør den kompakt og perfekt til brug i mange forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E14
Højde 98 mm.
Diameter 35 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 35W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.