V-Tac 4W LED kertepære
Kultråd, varm hvid, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED kertepære - Kultråd, varm hvid, E14 v-tac Udvid

Flot og hyggelig kertepære.

Filament LED sikrer et flot og jævnt lys, der minder om det fra traditionelle pærer.

Læs mere..

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 39,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

4W LED Kertepære med E14 lille fatning - erstatter en traditionel 35W pære. Pæren tilsluttes let til en almindelig 230V strømforsyning og kan bruges i et bredt udvalg af lamper og belysningsarmaturer.

Med en lysstyrke på 400 lumens og en bred spredning på 300 grader, er denne pære i stand til at oplyse et område jævnt og effektivt. Du vil opleve, at lyset bliver jævnt fordelt, hvilket sikrer optimal belysning.

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser farverne på en flot og troværdig måde. Dette er ideelt til de fleste behov og sikrer, at du kan nyde en behagelig belysning i dit hjem eller på arbejdspladsen.

En særlig funktion ved denne pære er, at den er dæmpbar. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken efter dit behov og skabe den perfekte atmosfære.

Kulør på lyset:

Pæren findes i en varm hvid (3000K) kulør. Dette skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Den varmhvide kulør bidrager til at skabe en hyggelig og indbydende stemning i rummet.

Dimensioner:

Pærens dimensioner er 98 x Ø35 mm. Dette gør den kompakt og velegnet til de fleste lampe- og armaturtyper.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E14
Højde 98 mm.
Diameter 35 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 35W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.