5W LED globepære
Kultråd, 12,5 cm, rav farvet glas, ekstra varm, E27

Spectrum Spectrum

New product

5W LED globepære - Kultråd, 12,5 cm, rav farvet glas, ekstra varm, E27 Spectrum Udvid

En 5W LED-globepære med E27 stor fatning er en effektiv og økonomisk løsning til at erstatte en traditionel 45W glødepære.

Denne LED-pære producerer 470 lumens, med en høj spredning på 300 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, som sikrer et naturligt og ægte lys, der viser farver flot og ægte.

Denne LED-pære er tilgængelig i to forskellige farver, ekstra varm (2400K) og ekstra varm hvid, begge med et udtryk i stil med gammeldags glødetrådspærer.

Denne pære har dimensioner på 175 x Ø125 mm.

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 49,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lyspære med kultråd og farvet glas til en hyggelig atmosfære

Denne 5W LED globepære er den perfekte erstatning for din gamle 45W lyspære. Med en E27 stor fatning kan den nemt tilsluttes til din 230V forsyning. Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredning på 300 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Med sin høje lyskvalitet og en RA værdi på 80-85 giver denne pære et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Du kan være sikker på, at lyskvaliteten dækker de flestes behov.

Skab en nostalgisk stemning med rav farvet glas

Denne pære kommer i en ekstra varm kulør på 2400K, hvilket giver et behageligt og varmt lys med et skær, der minder om gamle glødetrådspærer. Det er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem eller på en restaurant eller café. Med dette varme lys kan du skabe en nostalgisk stemning, der giver et klassisk og elegant udseende.

Praktiske dimensioner og nem installation

Denne pære har dimensioner på 175 x Ø125 mm, hvilket gør den nem at installere i standard lamper eller loftudtag. Du kan nemt erstatte din gamle lyspære med denne LED globepære uden besvær. Du behøver ikke bekymre dig om at finde en specifik armatur til denne pære, da den passer til de fleste standard fatninger.

Samlet set er denne 5W LED globepære et fremragende valg, når du ønsker at opgradere dit hjem eller din forretning med et varmt og behageligt lys. Denne pære kombinerer en høj lyskvalitet med en nostalgisk æstetik og nem installation. Giv dit rum et ekstra strejf af elegance med denne LED globepære!

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør 2400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 175 mm.
Diameter 125 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 45W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.