2W LED kertepære
C35, kultråd, rav farvet glas, ekstra varm, E14

Spectrum Spectrum

New product

2W LED kertepære - C35, kultråd, rav farvet glas, ekstra varm, E14 Udvid

Vores 2W LED Kerte pære med E14 lille fatning erstatter nemt en 17W glødepære, og forsynes med 230V.

Den yder op til 260 lumens og har en bred spredning på 270 grader, som giver et jævnt og behageligt lys i rummet.

Lyskvaliteten er af højeste klasse, med en farvegengivelsesværdi (RA) på 80-85, hvilket giver et naturligt og smukt lys, der viser alle farver flot og ægte.

Denne pære er alsidig og kompakt, og har dimensioner på 100 x Ø35 mm.

Den er derfor velegnet til de fleste krav, og kan bruges både som almindelig belysning, men også til dekorativt brug.

Læs mere..

  • Ikke dæmpbar

DKK 18,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

2W LED kertepære, C35, med kultråd i ravfarvet glas er et fantastisk valg, når du ønsker en ekstra varm og hyggelig belysning i dit hjem. Med denne LED pære kan du erstatte en 17W traditionel kertepære og spare på energien uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Denne kertepære har en E14 lille fatning, som gør den nem at installere i eksisterende lamper og armaturer. Du skal blot tilslutte den til din 230V forsyning, og du vil opleve et lys af høj kvalitet, der er ideelt til de fleste behov.

Du vil blive imponeret over lysstyrken, da denne pære har en lysstyrke på 260 lumens. Den har også en imponerende spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset hvor du placerer denne pære, vil den sprede sit varme og behagelige lys på en effektiv måde.

Hvis du er optaget af farver og ønsker at genskabe deres naturlige udseende, vil du sætte pris på den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset viser alle farverne på en flot og ægte måde, og skaber en behagelig atmosfære i dit hjem. Med denne pære kan du være sikker på, at alle farver vil se levende og naturlige ud.

Med dimensionerne 100 x Ø35 mm passer denne LED kertepære fint ind i de fleste lamper og armaturer. Den er ikke kun praktisk, men også stilfuld med sin ravfarvede glasudformning, der tilføjer en særlig charme og elegance til din belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør 2400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 260 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 100 mm.
Diameter 35 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Erstat 17W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.