V-Tac 4,8W LED spotpære
Samsung LED chip, R50, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4,8W LED spotpære - Samsung LED chip, R50, E14 samsung Udvid

Flot E14 LED spotpære, til direkte erstatning af traditionel E14 spotpære på 40W.

Form betegnelse: R50.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 22,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Den V-Tac 4,8W LED spotpære er udstyret med en Samsung LED chip og har en E14 fatning. Denne spotpære er perfekt til erstatning af en 40W pære og tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 470 lumens og en retningsbestemt spredning på 120 grader, er denne LED pære ideel til belysning af specifikke områder eller objekter i dit hjem. Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på at få et naturligt lys, der fremhæver alle farver på ægte vis. Dette gør pæren egnet til de fleste behov.

Takket være brugen af Samsung LED chip og en producentgaranti på 5 år, kan du have tillid til, at denne spotpære vil have en lang og pålidelig driftstid på op til 30.000 timer, med minimalt tab af lysstyrke over tid. Det er kombineret med en professionel og pålidelig driver og god køling for at sikre en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Med V-Tac 4,8W LED spotpæren kan du vælge mellem tre forskellige kulører. Varm hvid (3000K) skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der hjælper med at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, hvor belyste genstande ser naturlige ud uden gule eller blå toner i lyset. Kold hvid (6500K) giver et køligt lys med et tydeligt blåligt skær, og bruges ofte i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Med en størrelse på 86 x Ø50 mm passer denne LED spotpære nemt i din eksisterende armaturer. Uanset om du bruger den til hjemmet, på kontoret eller andre steder, vil V-Tac 4,8W LED spotpæren give dig en energieffektiv og pålidelig belysningsløsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 86 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
TÜV certifikat Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.