V-Tac 4W LED pære
320lm, 200 grader, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED pære - 320lm, 200 grader, E14 v-tac Udvid

4w E14 LED pære.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 11,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

V-Tac 4W LED pære er en kertepære med en lille E14 fatning, der er designet til at erstatte en 30W glødepære. Den kan tilsluttes til en 230V strømforsyning og har en lysstyrke på 320 lumens. Pæren har også en spredningsvinkel på 200 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Denne LED-pære leverer en høj lyskvalitet med en farvegengivelsesindeks (RA-værdi) mellem 80-85. Dette betyder, at den viser farverne på en flot og naturlig måde, og tilfredsstiller behovene hos de fleste brugere.

Kulør på lyset

V-Tac 4W LED-pæren kommer i tre forskellige kulører:

  • Varm hvid (2700K): Dette lys har en behagelig og afstressende atmosfære, der kan bruges til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4500K): Dette lys er perfekt til arbejdsmiljøer, da det ikke har blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste genstande fremstår helt naturlige.
  • Kold hvid (6000K): Dette lys har en tydelig blålig tone og bruges sjældent i Skandinavien. Det er dog populært til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner

Denne V-Tac 4W LED-pære har følgende dimensioner: 107 x Ø38 mm.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4500K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 320 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E14
Højde 107 mm.
Diameter 38 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 30W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.