V-Tac 4,5W LED spot
Samsung LED chip, 230V, GU10

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4,5W LED spot - Samsung LED chip, 230V, GU10 samsung Udvid

En af vores mest populære GU10 spots.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 16,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Denne 4,5W LED-spot med en GU10 fatning er designet til at erstatte en traditionel 35W spot. Den tilsluttes nemt til en 230V strømkilde og leverer effektivt og pålideligt lys.

Lysstyrke og spredning:

Med en lysstyrke på 400 lumens og en bred spredning på 110 grader, sikrer denne LED-spot en jævn fordeling af lys. Dette betyder, at rummet eller området vil blive oplyst på en behagelig og optimal måde.

Lyskvalitet:

Denne LED-spot leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om det er til almindelig belysning eller til brug i professionelle situationer, vil denne LED-spot imødekomme de fleste behov.

Samsung LED chip:

Med en Samsung LED-chip er denne LED-spot af højeste kvalitet. Dette sikrer lang og pålidelig drift i op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Du kan være sikker på, at denne LED-spot vil holde i lang tid.

Flicker free:

Denne LED-spot giver et flimmerfrit lys, hvilket er velegnet til dyr og personer, der er følsomme over for flimmer. Det er også ideelt til brug i forbindelse med foto- eller videooptagelser, hvor et flimmerfrit lys er essentielt.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem to kulører til lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K).

Varm kulør: Dette lys giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Neutral kulør: Dette lys er ideelt til et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensioner:

Denne LED-spot har dimensioner på 57 x Ø50 mm. Den har en kompakt størrelse, der passer perfekt ind i de fleste lamper eller armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat
Videopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 57 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 4,5W
Erstat 35W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.