Spectrum Mini 4W LED spot
Ø35mm, 230V, mini MR11 GU10

Spectrum Spectrum

New product

Oplev det innovative Spectrum Mini 4W LED spot - en kompakt og kraftfuld løsning til dine belysningsbehov.

  • Kompakt design: Med en diameter på kun 35 mm passer denne mini LED spot perfekt til små og svært tilgængelige områder.
  • Effektiv belysning: Med en effekt på 4W leverer denne spot en imponerende lysstyrke på 320 lumen, der skaber en klar og behagelig atmosfære.
  • Smal spredning: 45° graders spredningsvinkel sikrer, en god og lækker spotbelysning
  • Nem installation: GU10 fatningen gør installationen enkel og hurtig, så du kan nyde dit nye lys uden besvær.Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 53,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivt og alsidigt LED spot lys

Spectrum Mini 4W LED spot er en kompakt og effektiv lyskilde, der er ideel til både private hjem og kommercielle rum. Med en effekt på 4W og muligheden for tilslutning til en 230V forsyning, er dette LED spot en energieffektiv løsning, der samtidig sikrer et kraftfuldt lysoutput.

Lysstyrke og fokuseret lys

Denne LED spot har en imponerende lysstyrke på 320 lumens og leverer et fokuseret lys på 45 grader, hvilket sikrer et kontrolleret og præcist lys i rummet. Med en RA værdi på 80-85 leverer dette spot en høj lyskvalitet, som viser alle farver på en flot og ægte måde. Det naturlige lys er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Kulør og atmosfære

Du kan vælge mellem tre forskellige kulører for lyset fra dette LED spot: Varm hvid, Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6000K). Varm hvidt lys skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, mens neutral hvidt lys er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø. Koldt hvidt lys giver en skarpere og mere professionel belysning, der kan være ideel til specielle anvendelser som malerkabiner eller akvarier.

Kompakt design

Med dimensioner på 48 x Ø35 mm er dette LED spot kompakt og let at installere i en række forskellige rum og belysningsbehov. Det minimalistiske design passer godt ind i de fleste indretningsstile og sørger for, at lyset fokuseres præcist, hvor det er mest nødvendigt.

Det Spectrum Mini 4W LED spot er en pålidelig og alsidig lyskilde, der opfylder både æstetiske og funktionelle krav. Uanset om du har brug for at skabe en hyggelig stemning derhjemme eller et professionelt arbejdsmiljø på kontoret, er dette LED spot et fremragende valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
Spredning 45 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Højde 48 mm.
Diameter 35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.