Spectrum Mini 4W LED spot
Ø35mm, 230V, mini MR11 GU10

Spectrum Spectrum

New product

Oplev det innovative Spectrum Mini 4W LED spot - en kompakt og kraftfuld løsning til dine belysningsbehov.

  • Kompakt design: Med en diameter på kun 35 mm passer denne mini LED spot perfekt til små og svært tilgængelige områder.
  • Effektiv belysning: Med en effekt på 4W leverer denne spot en imponerende lysstyrke på 320 lumen, der skaber en klar og behagelig atmosfære.
  • Smal spredning: 45° graders spredningsvinkel sikrer, en god og lækker spotbelysning
  • Nem installation: GU10 fatningen gør installationen enkel og hurtig, så du kan nyde dit nye lys uden besvær.



Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 53,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Spectrum Mini 4W LED Spot - Effektiv belysning i kompakt format

Den innovative Spectrum Mini 4W LED spot er skabt til at tilbyde effektiv belysning med et design, der passer perfekt ind i moderne hjem og professionelle miljøer. Med en diameter på blot 35 mm og en højde på 48 mm, er denne spot ideel til steder, hvor pladsen er begrænset, men hvor kvaliteten af lyset er altafgørende.

Teknisk effektivitet

  • Effekt: 4W - Energieffektiv løsning, der samtidig giver et kraftfuldt lys.
  • Tilslutning: 230V - Direkte tilslutning til standard netforsyning uden behov for ekstra transformer eller driver.
  • Lysstyrke: 320 lumens - Giver et fokuseret lys med en spredningsvinkel på 45 grader, hvilket er perfekt til opgaver, der kræver præcis og kontrolleret belysning.
  • RA Værdi: 80-85 - Høj lyskvalitet, der sikrer, at farver fremstår naturlige og klare, hvilket er vigtigt for både hjemlig og kommerciel anvendelse.

Valgmuligheder for lysets kulør

Med Spectrum Mini kan du vælge imellem tre forskellige lyskulører for at tilpasse belysningen til din specifikke anvendelse:

  • Varm hvid: Skaber en indbydende og hyggelig atmosfære, ideel til stuer, soveværelser og områder, hvor afslapning er i højsædet.
  • Neutral hvid (4000K): Perfekt til arbejdsrum og kontorer, hvor et klart og neutralt lys er nødvendigt for koncentration og nøjagtig farvegengivelse.
  • Kold hvid (6000K): Anvendes oftest i mere specialiserede miljøer såsom malerkabiner, akvarier eller dekorative installationer, hvor et skarpt og koldt lys fremhæver detaljer.

Design og anvendelighed

Spectrum Mini 4W LED spot er ikke kun et teknisk vidunder, men også et eksempel på moderne design. Den kompakte størrelse gør den nem at installere i både nye konstruktioner og eksisterende indstillinger, uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Dens minimale dimensioner gør det muligt at bruge den på lidt plads, samtidig med at den leverer en kraftfuld belysning, der kan styres præcist.

Med denne LED spot får du en belysningsløsning, der kombinerer funktionalitet, energieffektivitet og design i én pakke, perfekt til privat og professionel brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej
Lysstyrke320 lumens
Spredning45 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Højde48 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.