Spectrum 9W LED spot
230V, GU10

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Med Spectrum 9W LED spot kan du opnå en effektiv og energibesparende belysning i dit hjem eller kontor. Denne LED-spot tilsluttes direkte til en 230V forsyning og har en effekt på 9W, hvilket gør den til et miljøvenligt valg.

Det unikke ved denne LED-spot er dens høje lysstyrke på 820 lumens og en bred spredning på 110 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og skaber samtidig en optimal belysning i rummet. Med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at få et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør produktet egnet til langt de flestes behov.

Spectrum LED-spot fås i tre forskellige kulører, der passer til forskellige behov og indretninger. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) er ideel til et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner og belyste emner fremstår helt naturlige. Kold hvid (6000K) giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær og er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Spectrum 9W LED spot har dimensionerne 56 x Ø50 mm og er klassificeret med IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den ideel til brug indendørs, hvor den kan belyse rummet på en effektiv og pålidelig måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 820 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Højde 56 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale Nano plast
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.