Spectrum 9W LED spot
230V, GU10

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Oplev Perfekt Belysning med Spectrum 9W LED Spot

Forvandl dit rum med Spectrum 9W LED spot, der kombinerer effektivitet med elegant belysning. Denne LED-spot er ideel til både hjemmet og arbejdspladsen, og tilbyder alsidige belysningsmuligheder, der opfylder enhver belysningspræference.

Effektiv og Kraftfuld

Med en effekt på 9W tilsluttes denne LED-spot direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen ligetil og problemfri. Denne LED-pære tilbyder en imponerende lysstyrke på 820 lumens, ideel til at oplyse ethvert rum klart og effektivt.

Optimal Lysfordeling

Den høje spredning på 110 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket betyder, at hele rummet oplyses uden skarpe skygger eller blændinger.

Fuldend Dit Farvespektrum

Oplev høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten falder perfekt inden for behovene for de fleste hverdags- og professionelle scenarier.

Vælg den Perfekte Lyskulør

  • Varm hvid (3000K): Perfekt til at skabe en behagelig og afslappende atmosfære. Nyd det varme lys, der fremmer en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Ideel til et effektivt arbejdsmiljø med naturlige farvetoner, der ikke er præget af blå eller gule nuancer.
  • Kold hvid (6000K): Skaber et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, ideelt til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationsformål.

Dimensioner og Modstandsdygtighed

Med dimensionerne på 56 x Ø50 mm, er denne LED-spot kompakt og alsidig nok til at passe ind i de fleste armaturer. Produktet har en IP20 klassificering, hvilket angiver, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand, og derfor bedst anvendes i tørre omgivelser.

Spectrum 9W LED spot forener energibesparelse og enestående belysningskvalitet, hvilket gør det til et førstevalg for dem, der ønsker både funktionalitet og stil i deres belysningsløsninger.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej
Lysstyrke820 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Højde56 mm.
Diameter50 mm.
MaterialeNano plast
Effekt & spænding
Forbrug9W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.