V-Tac 6W LED spot, 10°
Samsung LED chip, Ekstra fokuseret, 230V, GU10

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED spot, 10° - Samsung LED chip, Ekstra fokuseret, 230V, GU10 samsung Udvid

Ekstra fokuseret GU10 spot - med kun 10° spredning.

Flere detaljer

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 27,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Beskrivelse:

V-Tac 6W LED spot, 10°, Samsung LED chip, Ekstra fokuseret, 230V, GU10 er en energieffektiv og moderne LED spot, der giver et kraftigt lys med en lav energiforbrug. Med en effekt på 6W erstatter denne LED spot en konventionel 50W spot, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser.

Spotlyset tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning og har en lysstyrke på 500 lumens. Den ekstra fokuserede lysstråle på 10 grader sikrer et præcist og kontrolleret lys, hvilket gør den ideel til belysning af specifikke områder eller genstande.

Denne LED spot har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farver på en naturlig og ægte måde. Med en Samsung LED chip er du garanteret en lang levetid og pålidelig ydeevne. Derudover tilbyder producenten en 5 års garanti på produktet.

Kulør på lyset:

Led spotlyset findes i neutral hvid (4000K) kulør, hvilket skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Den neutral kulør betyder, at lyset ikke har nogen blå eller gule toner, hvilket gør belysningen ideel til at fremhæve detaljer og skabe en naturlig atmosfære.

Med dimensionerne 55 x Ø50 mm passer denne LED spot let ind i de fleste indretninger og belysningsbehov. Uanset om det er i et privat hjem, kontor, butik eller restaurant, vil denne spot bidrage til at skabe et behageligt og funktionelt lysmiljø.


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
Videopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke500 lumens
Spredning10 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningGU10
Højde55 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat50W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.