6W LED spot
Mælkehvid front, dæmpbar, 230V, GU10

Spectrum Spectrum

New product

Introduktion af 6W LED spot med GU10 fatning.

Dette spot er udstyret med en høj lysstyrke på 460 lumens samt en bred spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset, samt en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85.

Dette spot er dæmpbar og fås i to forskellige farver - Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør giver en behagelig og afstressende stemning, mens Neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Spotet er 57 mm høj og 50 mm i diameter og har IP20, som ikke er modstandsdygtig over for vand.

Dette spot er det perfekte valg til at skabe et smukt og effektivt lys i hjemmet eller på kontoret.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne 6W LED spot er en ideel løsning til dit belysningsbehov. Med dens mælkehvide front og dæmpbare funktion giver den dig mulighed for at tilpasse lyset efter dine præferencer. Den er nem at tilslutte til en 230V forsyning og kan derfor installeres direkte i dit eksisterende lysnetværk.

Med en lysstyrke på 460 lumens og en imponerende spredning på 120 grader, sikrer denne spot en jævn fordeling af lyset i rummet. Det høje RA-værdi på 80-85 garanterer en høj lyskvalitet, der viser alle farver præcist og naturligt. Du kan derfor være sikker på, at belysningen opfylder dine behov.

Denne spot er desuden dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken for at skabe den ønskede atmosfære. Du kan med fordel slappe af i det varme hvide lys (3000K), der skaber en hyggelig og afstressende stemning. Ønsker du et effektivt arbejdsmiljø uden farvetoner, kan du vælge den neutrale hvide kulør (4000K). Hvis du derimod ønsker et koldt og blåligt lys, kan du vælge den kolde hvide kulør (6000K), der er populær til specielle formål som malerkabiner og akvarier.

Med dimensionerne på 57 x Ø50 mm passer denne spot nemt ind i din eksisterende belysningsløsning. Bemærk, at den har en IP20 klasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke anvendes i våde områder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 460 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 57 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale PC plastik
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.