V-Tac 5W LED sort væglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W LED sort væglampe - Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot moderne sort væglampe i enkelt design, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 
Der er mulighed for at justere spredningen uafhængigt på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.

Lampen fås også med buet front her.


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ved tilkøb

DKK 229,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

5W LED - der erstatter 50W. Denne væglampe fra V-Tac er udstyret med en kraftig 5W LED-lyskilde, der er i stand til at erstatte en traditionel 50W lyskilde. Dette betyder, at du får en betydelig energibesparelse uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Tilsluttes til 230V forsyning - Forbind denne væglampe til en 230V strømforsyning for nem installation og brug. Denne spændingsstandard gør det nemt at integrere denne lampe i dit eksisterende elektriske system.

Lysstyrke på 700 lumens - V-Tac væglampen producerer et kraftigt lys med en lysstyrke på 700 lumens. Dette betyder, at den giver tilstrækkelig belysning til at oplyse rummet eller udendørsområdet effektivt.

Justerbar spredning - Med en justerbar spredning af lyset mellem 10-120 grader kan du nemt tilpasse belysningen til dine behov. Denne funktion gør det muligt at skabe et kontrolleret og fokuseret lys, som kan rettes mod specifikke områder eller objekter.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 - V-Tac væglampen leverer høj kvalitet af lys med en farvegengivelsesindeks (CRI) værdi på 80-85. Dette sikrer, at alle farver vises klart og naturligt under lyskilden. Du kan forvente en ægte og flot gengivelse af farver med denne væglampe.

Kulør på lyset - Du har mulighed for at vælge mellem to kulører til lyset, nemlig varm hvid (3000K) eller neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid kulør giver et klart og effektivt arbejdsmiljø uden farvetoner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår naturlige.

Dimensioner: Denne væglampe har målene 100 x 100 x 100 mm, hvilket gør den kompakt og let at installere på forskellige steder.

IP65 udendørs beskyttelse - Denne væglampe er designet med en IP65 kapsling, hvilket gør den velegnet til brug udendørs. Den tåler vandstænk og regn, hvilket betyder, at du kan installere den i haven, på terrassen eller andre udendørsområder uden at bekymre dig om fugt eller vand.

Inklusive lyskilde - Denne væglampe leveres med en integreret lyskilde. Du behøver derfor ikke at købe en separat lyskilde. Dette gør det nemt og bekvemt at installere lampen uden yderligere indkøb.


Populære tilkøb:
- Dæmpbar driver til firkantet væglampe - Triac standard dæmpning, passer til 5W firkantet væglampe


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Videopræsentation og udpakning:

V-Tac præsentation:

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 700 lumens
Spredning 10-120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 100 mm.
Bredde 100 mm.
Dybde 100 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.