V-Tac sort væglampe
IP44 udendørs, E27 fatning, uden lyskilde

V-Tac V-Tac

4018-0

New product

V-Tac sort væglampe - IP44 udendørs, E27 fatning, uden lyskilde v-tac Udvid

Super flot væglampe fra V-Tac, som giver et rustikt look. 
Lampen er til pære med E27 fatning.

Kan bruges både indendørs og udendørs.

Pære medfølger ikke.

Læs mere..

DKK 283,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Denne V-Tac sort væglampe er designet til udendørs brug og har en IP44 klassificering, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Lampen er udstyret med en E27 stor fatning, der kan rumme en lyskraft på op til 60W (lyskenen er dog ikke inkluderet).

Dimensioner:

Denne væglampe har følgende dimensioner: 113 mm i højden, 236 mm i bredden og 113 mm i dybden.

Produktgaranti:

V-Tac sort væglampe kommer med en producentgaranti på 3 år, der sikrer kunden imod eventuelle fabricationsfejl eller mangler.

Denne udendørs væglampe er både funktionel og stilfuld. Det sorte design passer godt ind i enhver udendørsindretning og tilføjer et moderne touch til facaden på dit hjem. Væglampen kan nemt monteres på væggen ved hjælp af de medfølgende installationsmaterialer og er velegnet til terrasser, indkørsler, haver og andre udendørsområder.

Denne V-Tac væglampe er velegnet til brug med en række forskellige lyskilder, herunder LED-pærer, halogenpærer og glødepærer. Det er vigtigt at bemærke, at lyskilden ikke er inkluderet i dette produkt. Du kan vælge den lyskilde, der passer bedst til dine behov og præferencer.

Sikkerhed og holdbarhed er vigtige faktorer, når det kommer til udendørsbelysning. Med sin IP44 klassificering kan denne væglampe modstå fugtig luft og vandstænk, hvilket gør den velegnet til udendørsbrug. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om skader forårsaget af let regn eller fugtig vejrforhold.

Samlet set er denne V-Tac sort væglampe et pålideligt og stilfuldt valg til dit udendørs belysningsbehov. Med dens holdbare design og evne til at modstå fugt og vandstænk, kan du nyde godt af en pålidelig og veldesignet udendørsbelysning i lang tid.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Dimensioner
Fatning E27
Højde 236 mm.
Bredde 113 mm.
Dybde 113 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug Max. 60W
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.