V-Tac 20W LED hvid aflang væglampe
Indirekte, IP44 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W LED hvid aflang væglampe - Indirekte, IP44 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot og elegant aflang 20W væglampe fra V-Tac.
Den er lavet af hvidt aluminium og kan bruges inde og i vådrum.
Giver et flot lys op på væggen hele 2000lm og en spredning på 150 grader.

Der medfølger monteringsvejledning og skruer til montering.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 578,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 20W LED hvide aflange væglampe er ideel til udendørs brug med dens IP44 klassifikation, der gør den egnet til både fugtig luft og vandstænk på fronten. Lampen er fuldt 230V sammenkoblet og inkluderer en effektiv lyskilde.

Lampens effekt er på 20W, og den har en lysstyrke på 2000 lumens og en bred spredning på 150 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, kan du forvente et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør lampen egnet til langt de flestes behov.

Denne væglampe er tilgængelig i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 3000K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Lampens dimensioner er 610 x 90 x 35 mm og dens IP44 klassifikation betyder, at den både kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til installation udendørs eller i rum, hvor der er behov for ekstra beskyttelse mod fugt.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2000 lumens
Spredning 150 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 90 mm.
Bredde 610 mm.
Dybde 35 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spændingsinterval AC:220-240V,50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.