V-Tac 100W strømforsyning
12V DC, 8A, IP65 vandtæt

V-Tac V-Tac

3082-0

New product

V-Tac 100W strømforsyning - 12V DC, 8A, IP65 vandtæt v-tac Udvid

12V DC 100W

Input: 230V.

Perfekt til 12V LED pærer, spots og strips.

Strømforsyningen er udviklet til brug med LED, ved anden brug kan funktionaliteten ikke garanteres.

Læs mere..

DKK 414,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 100W strømforsyning, 12V DC, 8A, IP65 vandtæt

Denne strømforsyning fra V-Tac er designet til LED belysning med en effekt på 100W. Den tilsluttes til en 230V forsyning og leverer en stabil 12V DC udgangsspænding til dine LED-lys.

Med dimensionerne 192 x 37 x 52 mm er strømforsyningen kompakt og nem at installere i forskellige belysningsopgaver.

En vigtig egenskab ved denne strømforsyning er dens IP65 klassificering, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og er beskyttet mod vandstænk og regn. Dette gør den ideel til udendørsbelysning såsom haver, garager, terrasser og andre lignende områder, hvor der er risiko for fugt og nedbør.

Med en udgangsstrøm på 8A kan denne strømforsyning håndtere en række LED-lys og sikre stabile og pålidelige belysningsforhold. Den er specifikt designet til LED belysning, hvilket betyder at den er optimal til at opretholde LED-lysens levetid og ydeevne.

Med V-Tac 100W strømforsyning kan du være sikker på at din LED belysning får den rette strømtilførsel og beskyttelse, samtidig med at den kan anvendes udendørs med dens IP65 vandtætte funktion.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Højde 37 mm.
Bredde 192 mm.
Dybde 52 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spænding 230V
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.