LED strømforsyninger

LED strømforsyninger

51 varer

LED strømforsyning - Mange almindelige LED pærer er beregnede til lamper med 230 Volt, men der findes også en del LED-produkter til 12 Volt, herunder de meget populære Led strips. I modsætning til traditionelle 12 Volt halogenpærer kræver LED strips dog jævnstrøm, og derfor duer en gammeldags halogen-strømforsyning ikke her, da den leverer vekselstrøm. Heldigvis har vi hos LEDProff er stort og alsidigt udvalg af LED strømforsyninger, så du kan helt sikkert finde en passende model i udvalget herunder.

Viser 1 - 51 af 51 produkter

Dimensioner LED strømforsyningen korrekt
Når du skal vælge LED strømforsyning, er det ikke helt lige meget, hvilken model du vælger. Standarden er ganske vist 12 Volt for dem alle, men de fås i mange størrelser, og her er det effekten (Watt), du skal have øje for. Strømforsyningen (eller transformatoren, som nogle også kalder den), skal nemlig mindst kunne levere det antal Watt, som din LED strip forbruger. 


Typisk er effekten for LED strips angivet som Watt pr. meter. Har du eksempelvis 5 meter LED strip, der bruger 10 Watt pr. meter, skal du altså have fat i en LED strømforsyning, der kan levere mindst 50 Watt. Strømforsyningen må gerne være større end det, men den skal mindst kunne levere det antal Watt, der er behov for. Ofte kan det være en god ide at vælge en ekstra stor strømforsyning. Så er der kraft nok til at forlænge din LED strip, hvis behovet senere skulle opstå, og strømforsyningen har også bedst af at have lidt kraftoverskud.


Hvor skal strømforsyningen sidde?
Før du vælger strømforsyning, skal du også overveje, hvor den skal sidde placeret i din installation. Skal den sidde udendørs eller i et fugtigt miljø, bør du vælge en vandtæt udgave (IP 67) eller eventuelt en ”næsten” vandtæt (IP 65). 
I mange tilfælde vil du dog sikkert kunne nøjes med en stænktæt version (IP 45), som ofte vil være en lidt billigere løsning. Du kan også få standard-strømforsyninger, som på ingen måde tåler at komme i nærheden af vand. Det vil normalt være den billigste løsning, og er et udmærket valg, hvis installationen er placeret i stuen eller et tilsvarende tørt og sikkert sted.


Dæmpbar strømforsyning
Almindelige LED strømforsyninger kan ikke tilsluttes stuens lysdæmpere, så her må du nøjes med tændt eller slukket lys, med mindre du har anskaffet dig en LED strip med medfølgende fjernbetjening eller en særlig LED-dæmper til formålet. Du kan dog også købe særlige LED strømforsyninger, som direkte kan tilsluttes stuens eksisterende lysdæmpere. Det kan være en praktisk løsning, hvis du gerne vil kunne dæmpe lyset med kontakten på væggen. 
 

Filter

Pris
DKK 9 DKK 1864
Filter