12V RGB ledstrips

12V RGB ledstrips

26 varer

Flotte og farverige 12v RGB LED-strips til at pynte op til festen, gøre haven juleklar eller give ekstra opmærksomhed til din butik, bod eller messestand. I vores flotte udvalg af LED-strips finder du både dem, der lyser i blandinger af RGB, Red Green og Blue, og dem, der afgiver et behageligt, varmt hvidt lys. Flere af vores produkter kan begge dele, så du kan skrue op og ned for farverne, når du vil. 12v RGB LED-strips styres af en controller eller fjernbetjening, der gør det nemt at indstille farver og styrke på lyset.

Viser 1 - 26 af 26 produkter

Lys i farver med 12v RGB ledstrips

Bevæg dig ind i en verden af farver, når du tænder for dine 12v RGB LED-strips enten ude eller inde. I vores flotte udvalg finder du strips, der er ekstremt hårdføre. De kan tåle at blive bøjet og at blive udsat for store vibrationer, som når du pynter en DJ-vogn eller festens bar med dem.

Flere af de strips, du finder her på siden, er udstyret med smart og praktisk tape på bagsiden, der gør monteringen nem og tilgængelig på de fleste overflader. De skønne farver, som dine LED-strips afgiver, kan du mikse og matche, som du vil. Du kan nemlig ganske nemt styre styrke og farve med en controller, der giver dig adgang til at skabe det mest stemningsfyldte rum i farver.

Skal det være ekstra hi-tech, kan du finde en smart home controller, der, udover at styre dine 12v RGB LED-strips, også er kompatibel med Google Home, Alexa og smartphones. Vi har selvfølgelig sørget for at inkludere kabler, transformere og strømforsyninger i vores udvalg, så du nemt kan finde det, du har brug for. Dermed kan du komme i gang med at pynte flot op med 12v RGB LED-strips.

Filter

Price
DKK 8 DKK 640
Type
mere.. mindre
Kulør
mere.. mindre
IP klassifikation
mere.. mindre
Lysstyrke
120 900
Filter