V-Tac 4W/m RGB+CCT LED strip sæt
5m, 60 LED pr. meter, IP65

V-Tac V-Tac

12151-0

New product

V-Tac 4W/m RGB+CCT LED strip sæt - 5m, 60 LED pr. meter, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 4W/m RGB+CCT LED strip sæt er det perfekte valg til at skabe en stemningsfuld og fleksibel belysning. Dette sæt indeholder alt, hvad du har brug for til at komme i gang med at skabe en unik atmosfære i dit hjem eller virksomhed.

  • RGB+CCT teknologi: Med denne funktion kan du skifte mellem varm, neutral og kold hvid lys, samt blande RGB farver så du kan tilpasse belysningen efter dine behov og ønsker.
  • Nem installation: Sættet kommer med en controller og strømforsyning, hvilket gør det enkelt at installere og komme i gang med det samme.
  • Appstyring: Med appstyring kan du nemt og bekvemt styre belysningen fra din smartphone eller tablet. Du kan justere farver, lysstyrke og tilpasse belysningen efter dine præferencer.
  • Høj kvalitet: LED strip sættet er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det er støv- og vandtæt. Det kan derfor bruges både indendørs og udendørs.


RGB farver kan styres via fjernbetjening.
For at skifte mellem varm, neutral og kold hvid skal controlleren styres via app.

Dette gøres nemt via Tuya Smart eller Smart Life appen, som kan hentes gratis til Android og iOS.


OBS: Kan ikke forlænges.

Læs mere..

DKK 394,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 4W/m RGB LED strip sæt, 5m, 60 LED pr. meter

Produktet er en 4W/meter LED Strip sæt, der leveres i en længde af 5 meter og med 60 LED pr. meter. Denne LED strip giver dig mulighed for at skabe en stemningsfuld atmosfære med den flotte RGB-belysning.

Vigtige data:

  • 4W/meter LED Strip: Denne LED strip bruger kun 4 watt pr. meter, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig.
  • Høj spredning på 120 grader: Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset og giver dig mulighed for at oplyse større områder.
  • Kan dæmpes: LED stripen kan dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære.
  • Dimensioner: Produktet har dimensioner på 10 x 2 mm, hvilket gør det let at installere og passe ind i forskellige omgivelser.
  • IP65: Denne LED strip har en IP65-klassifikation, hvilket betyder, at den er beskyttet mod støv og vandstænk. Dette gør den velegnet til brug udendørs, og den kan tåle regnvejr.

Med dette V-Tac LED Strip sæt kan du nemt tilføje en flot og stemningsfuld belysning indendørs eller udendørs. Uanset om du ønsker at oplyse din terrasse, have, indgangsparti eller skabe en hyggelig stemning i stuen, så er denne LED strip et ideelt valg. Med muligheden for at dæmpe lyset kan du også skabe den rette atmosfære til enhver lejlighed.

Så opgrader dit hjem eller udendørsområde med dette V-Tac 4W/m RGB LED strip sæt og skab en flot og stemningsfuld belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør RGB+3in1
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 120 grader
Dimensioner
Fatning LED Strip
Højde 2 mm.
Bredde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.