Vandtæt RGB LED modul
0,72W, IP67, Perfekt til skilte og special løsninger

V-Tac V-Tac

New product

Vandtæt RGB LED modul - 0,72W, IP67, Perfekt til skilte og special løsninger Udvid

Prisen er for ét modul.

Husk transformer og kontroller

Leveres op til 20 stk færdige med ledning imellem.
3 stk. RGB 5050 SMD LED chips pr. modul.
0,72W vandtæt RGB LED modul.
8 cm ledning mellem modulerne.
20 moduler har et samlet forbrug på 30W.

Kan også bruges til at lyse enkelt farve, ved kun at tilslutte strøm til fx blå og sort ledning, for at opnå blåt lys. Tilsvarende kan gøres for rød og grøn.

Læs mere..

  • RGB

DKK 13,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivt og alsidigt LED modul til skilte og special løsninger

Det vandtætte RGB LED modul med en effekt på 0,72W er et ideelt valg til brug i forskellige skiltningssystemer og specialtilpassede løsninger. Med et robust design og en IP67 kapsling kan modulet modstå selv de mest krævende miljøforhold, hvilket gør det egnet til både indendørs og udendørs anvendelse.

Tilslutning: LED modulet tilsluttes en 12V strømkilde, hvilket gør det nemt at integrere i eksisterende installationsnetværk og systemer.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 120 lumens er dette LED modul i stand til at levere en kraftig og skarp belysning. Den brede spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset og dækker et stort område. Dette gør modulet velegnet til skiltningssystemer, hvor det er vigtigt, at lyset bliver godt og ensartet fordelt.

Dimensioner: Modulet har kompakte dimensioner på 68 x 7 x 19,5 mm, hvilket gør det nemt at integrere det i forskellige installationer. Denne kompakte størrelse gør det også velegnet til specialtilpassede løsninger, hvor pladsen kan være begrænset.

Vandtæt: Med en IP67 kapsling er dette LED modul vandtæt og beskyttet mod indtrængen af støv og vand. Det kan modstå lette eller midlertidige neddykninger i vand uden at få skader. Bemærk, at modulet ikke er egnet til langvarigt ophold under vand.

Dette vandtætte RGB LED modul er en pålidelig og holdbar løsning til forskellige skilte- og specialtilpassede installationer. Med sin høje lysstyrke, brede spredning og kompakte dimensioner giver modulet mulighed for en jævn og kraftfuld belysning. Den vandtætte kapsling sikrer, at modulet kan modstå udfordrende miljøforhold og giver mulighed for brug både indendørs og udendørs.


Populære tilkøb:
- V-Tac 18W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 1,5A, IP44 vådrum
- V-Tac 30W strømforsyning - 12V DC, IP67 vandtæt
- RGB controller med fjernbetjening - RF trådløs, 12V (216W), 24V (432W)
- RGB controller med fjernbetjening - memory funktion, infrarød, 12V (72W), 24V (144W)
- Smart Home RGB controller - Virker med Google Home, Alexa og smartphones, 12V (144W), 24V (288W)
- Fleksibelt hanstik til RGB strips - 12V / 24V


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør RGB
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 7 mm.
Bredde 68 mm.
Dybde 19,5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 0.72W
Spænding 12V
Spændingsinterval 12V
Energimærke B (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.