V-Tac 20W/m LED strip høj lumens RA 95
5m, IP20, 120 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W/m LED strip høj lumens RA 95 - 5m, IP20, 120 LED pr. meter v-tac Udvid

Strippen må ikke forlænges (Max 5 meter).
Da denne strip er kraftig bliver den ca. 60 grader varm.

Der er tape på bagsiden af strippen, så den nemt kan fastgøres på vandrette flader.
Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader.
Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned, så bør limen ligeledes suppleres.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 545,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Tilslutning og strømforbrug: V-Tac 20W/m LED strip tilsluttes til en 12V forsyning og har en strømforbrug på 18W pr. meter.

Lysstyrke og spredning: Denne LED strip har en lysstyrke på 2000 lumens pr. meter og en bred spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset, så det oplyser rummet på en flot og behagelig måde.

Lyskvalitet og farvegengivelse: V-Tac 20W/m LED strip er af højeste kvalitet med en RA-værdi på 95-99. Denne høje værdi betyder, at lyset er levende og naturligt, og at alle farver vises flot og sprudlende. Selv i krævende situationer vil denne LED strip være tilstrækkelig til at opfylde alle behov.

Dimmebar: Denne LED strip kan dæmpes, så du selv kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Kulør på lyset: V-Tac 20W/m LED strip findes i den neutrale hvide kulør med en farvetemperatur på 4000K. Den neutrale kulør er ideel til et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensioner og modstandsdygtighed: LED stripens dimensioner er 10 mm i bredden. Den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at anvende denne LED strip indendørs eller i områder, hvor den ikke udsættes for direkte kontakt med vand.


Husk at tilkøbe:
- 120W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 10A, IP20


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 2000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 95
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 12V
Spændingsinterval 12V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.