11W/m COB-LED strip
5m, IP20, 312 LED pr. meter, 12V, COB LED

LEDlife LEDlife

New product

11W/m COB-LED strip - 5m, IP20, 312 LED pr. meter, 12V, COB LED Udvid

Enkeltfarvet hvid COB LED strip med 312 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 5 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 278,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

11W/meter LED Strip. Denne LED-strip er designet til at give en imponerende lysstyrke på 880 lumens pr. meter. Den er perfekt til brug i både hjemmet og erhvervslivet, hvor et kraftigt og jævnt lys er nødvendigt. Med en spredning på 120 grader sikrer denne strip en ensartet fordeling af lys, hvilket gør den ideel til større områder.

LED-stripen kræver en 12V strømforsyning for at kunne fungere korrekt. Derfor er den nem at tilslutte og kan bruges i mange forskellige situationer.

En af de mest imponerende funktioner ved denne strip er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Denne høje værdi sikrer en levende og naturlig belysning, der viser alle farver på en smuk og livlig måde. Selv i de mest krævende situationer vil denne strip være i stand til at levere lys af højeste kvalitet.

Et andet vigtigt sælgerpunkt for denne LED-strip er dens dæmpningsfunktion. Dette betyder, at du kan justere lysintensiteten og skabe forskellige stemninger og atmosfærer efter behov. Dæmpning giver også mulighed for energibesparelser, da du kan reducere strømforbruget, når der er behov for mindre lys.

Kulør på lyset:

Du har mulighed for at vælge mellem to kulører for lyset på denne LED-strip:

  • Varm hvid (3000K): Den varme hvide kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Lyset er blødt og med til at skabe en hyggelig stemning, som er ideel til afslapning og hygge.
  • Neutral hvid (4000K): Den neutrale hvide kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste genstande fremstår helt naturlige. Dette gør det muligt at se detaljer tydeligt og arbejde effektivt.

Med en dimension på 8 mm er denne LED-strip kompakt og nem at installere. Vær dog opmærksom på, at den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 880 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 90
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 8 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 11W
Spænding 12V
Energimærke F (A-G)


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.