11W/m COB-LED strip
5m, IP20, 312 LED pr. meter, 12V, COB LED

LEDlife LEDlife

New product

11W/m COB-LED strip - 5m, IP20, 312 LED pr. meter, 12V, COB LED Udvid

Enkeltfarvet hvid COB LED strip med 312 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 5 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral

DKK 278,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


11W/m COB-LED strip, 5m, IP20, 312 LED pr. meter, 12V, COB LED

Dette produkt er en 11W/meter COB-LED strip, som er ideel til forskellige belysningsbehov. Den tilsluttes nemt til en 12V forsyning, hvilket gør den let at bruge i forskellige rum og områder.

En af de nøglefunktioner ved denne LED strip er dens lysstyrke på 880 lumens/meter. Dette resulterer i et kraftigt og klart lys, der kan forbedre atmosfæren og belysningen i ethvert rum. Derudover har LED stripen også en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder.

En vigtig faktor ved denne COB-LED strip er dens høje lyskvalitet. Den har en RA-værdi på 90-95, hvilket betyder, at den kan gengive farver meget nøjagtigt og levende. Dette er afgørende i situationer, hvor farvernes præcision er vigtig, f.eks. i detailbutikker eller kunstneriske omgivelser. Lyskvaliteten er også velegnet til almindelig brug og kan skabe et flot og sprudlende lys i ethvert rum.

En ekstra fordel ved denne LED strip er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Der er også mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører for lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, der kan skabe en hyggelig stemning i rummet. Mens neutral hvid giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, hvor lyset ikke indeholder blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige og i deres rigtige farve.

Denne COB-LED strip har dimensioner på 8 mm og er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og kun bør bruges indendørs.

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke880 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde8 mm.
Effekt & spænding
Forbrug11W
Spænding12V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.