V-Tac 2,4W/m stænktæt LED strip
1m, 6V, IP65, PIR sensor, batteri, 30 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2,4W/m stænktæt LED strip - 1m, 6V, IP65, PIR sensor, batteri, 30 LED pr. meter v-tac Udvid

1 meter LED strip fra V-Tac til batteri, med indbygget PIR sensor.


Perfekt til skabe, reoler eller andre steder uden strømtilslutning.

Det er ikke muligt at forlænge strippen.

Benytter 4 x AAA (medfølger ikke)

PIR sensoren har en rækkevidde på 2-5 meter.

Ledning imellem batteriholder og strip er 30 cm.


Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Læs mere..

  • Varm

DKK 93,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 2,4W/m stænktæt LED strip, 1m, 6V, IP65, PIR sensor, batteri, 30 LED pr. meter

Data om produktet:

Effekt: 2,4W.
Lysstyrke: 200 lumens
Spredningsvinkel: 120 grader
RA-værdi: 80-85

Det stænktætte LED strip fra V-Tac er et kvalitetsprodukt, der er ideelt til brug både indendørs og udendørs. Med en effekt på 2,4W og en lysstyrke på 200 lumens er det energieffektivt og samtidig giver det et tilstrækkeligt lys til de flestes behov.

Det høje RA-værdi på 80-85 sikrer en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyset har en spredningsvinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Kulør på lyset:

Kan fås i varm hvid (2700K). Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning.

Dimensioner:

Strippen har dimensionerne 8 x 1000 mm, hvilket gør den nem at installere og tilpasse efter behov. Den er desuden IP65-klassificeret, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og tåler både vandstænk og regn.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Bredde 8 mm.
Dybde 1000 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 2,4W
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.