Vandtæt blå LED modul
1,44W, IP68, 12V, Perfekt til skilte og specialløsninger

V-Tac V-Tac

New product

Vandtæt blå LED modul - 1,44W, IP68, 12V, Perfekt til skilte og specialløsninger Udvid

Prisen er for ét modul.

Husk transformer

Leveres op til 20 stk færdige med ledning imellem.
4 stk. 2835 SMD LED chips pr. modul.
1,44W vandtæt LED modul.
8 cm ledning mellem modulerne.
20 moduler har et samlet forbrug på 30W.

Læs mere..

  • Blå

DKK 12,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Dette vandtætte blå LED modul er en perfekt løsning til skilte og specialopgaver, hvor stærkt og holdbart lys er påkrævet. Med en effekt på 1.44W og tilslutning til 12V forsyning, er det nemt at integrere dette modul i enhver installation. Med en lysstyrke på 120 lumens og en spredning på 160 grader, sikrer dette LED modul en jævn fordeling af lyset. Uanset om du har brug for at oplyse skilte, reklameskilte eller specialindrettede områder, vil dette modul levere et klart og imponerende lysresultat. Modulens dimensioner er 37 x 6,8 x 37 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at montere og integrere i forskellige typer af installationsmiljøer. En af de væsentlige egenskaber ved dette LED modul er dets IP68 vandtætte rating. Det betyder, at modulet kan tåle at ligge under vand i op til 1 meters dybde. Dette åbner op for muligheder inden for undervandsindretning, fontæner, vandfald eller andre steder, hvor der er brug for vandtæt belysning. Sørg for at få det bedste ud af dine skilte og special løsninger ved at vælge dette vandtætte blå LED modul. Med sin stærke lysstyrke, imponerende spredning og holdbare vandtætte egenskaber vil det helt sikkert tilfredsstille dine behov for belysning.
Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Blå
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 160 grader
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 6,8 mm.
Bredde 37 mm.
Dybde 37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1.44W
Spænding 12V
Spændingsinterval 12V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.