0,6W Farvet LED kronepære
Blå, kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

0,6W Farvet LED kronepære - Blå, kultråd, E27 Udvid

  • Blå
  • Ikke dæmpbar

DKK 19,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne 0,6W farvede LED kronepære er perfekt til at skabe en atmosfærisk belysning i dit hjem eller kontor. Pæren har en blå farve og en innovativ kultråd design, der giver den et unikt udseende. Den er udstyret med en E27 stor fatning, som gør det nemt at installere i forskellige lamper og armaturer.

Data om produktet:

  • Effekt: 0,6W
  • Fatning: E27 stor fatning
  • Spænding: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke: 50 lumens
  • Spredning: 300 grader
  • Lyskvalitet: RA-værdi på 80-85
  • Dimensioner: 85 x Ø45 mm
  • IP Rating: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)

Denne 0,6W kronepære leverer et behageligt og naturligt lys med høj lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 præsenterer den farverne på en flot og ægte måde. Det betyder, at du får en lyskvalitet, der er tilstrækkelig til de fleste behov.

Pærens dimensioner er 85 x Ø45 mm, hvilket gør den ideel til at passe ind i forskellige lamper og armaturer. Det skal dog bemærkes, at denne pære ikke er modstandsdygtig over for vand, da den har en IP Rating på IP20.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Blå
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 50 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 85 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 0.6W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.