V-Tac 4W LED pære
G45, kompakt, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED pære - G45, kompakt, E27 v-tac Udvid

Følger i pakken: 1 x LED Pære, 1 x Driver. Der er ingen kviksølv i produktet - Det er miljøvenligt. V-Tac 4W LED pære er en energibesparende pære, der erstatter den traditionelle 30W glødepære.

Den har en lysstyrke på 320 lumens og en høj spredning på 180 grader, så lyset fordeles jævnt.

Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Den er udstyret med en professionel og driftssikker driver og god køling, så den har en lang levetid på op til 30.000 timer.

Der er tre forskellige kulører at vælge imellem: Varm hvid, Neutral hvid og Kold hvid.

Pæren har en dimension på 82 x Ø45 mm og sælges sammen med en driver.

Der er ikke kviksølv i produktet, så det er miljøvenligt.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 12,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Dette LED-pære fra V-Tac er en kompakt og energieffektiv løsning til rum, hvor der ønskes et jævnt og naturligt lys. Med en effekt på 4W erstatter den en traditionel 30W pære og hjælper med at reducere energiforbruget.

LED-pæren har en E27 stor fatning, som gør det nemt at tilslutte den til den gængse 230V strømforsyning i hjemmet eller på kontoret.

Lysstyrken på 320 lumens og en høj spredning på 180 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette er ideelt til både generel belysning og til arbejdsområder, hvor et klart og godt lys er vigtigt.

Med en RA-værdi på 80-85 er lyskvaliteten høj, hvilket betyder, at farver vises ægte og naturtro. Dette gør LED-pæren egnet til de flestes behov og sikrer et behageligt og naturligt lys i rummet.

Pæren er fremstillet af høj kvalitets LED, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift i op til 30.000 timer. Selv efter lang tids brug vil pæren kun have minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver og god køling bidrager også til en forventet lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Der er tre kulører at vælge imellem:

  • Varm hvid (2700K): Skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe hygge og ro i rummet.
  • Neutral hvid (4000K): Perfekt til et effektivt arbejdsmiljø. Dette lys har ingen blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner fremstår naturlige og korrekt farvegengivelse opnås.
  • Kold hvid (6400K): Dette er en kulør med et koldt lys og blåligt skær. Det bruges sjældent i Skandinavien, men er populært til specielle applikationer såsom malerkabiner, akvarier og dekoration.

Med en dimension på 82 x Ø45 mm passer denne LED-pære i de fleste lamper og armaturer. Den kompakte størrelse gør det nemt at montere pæren uden komplikationer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 82 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale Termisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 30W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.