V-Tac 4,5W LED kronepære
Samsung LED chip, G45, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4,5W LED kronepære - Samsung LED chip, G45, E27 samsung Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 19,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 4,5W LED kronepære er designet med en stor E27 fatning og erstatter en traditionel 40W pære. Med en tilslutning til en 230V strømkilde er det nemt at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredning på 180 grader, udsender denne LED pære et kraftigt og bredt lysspredning. Den har desuden en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der fremviser farverne på en flot og ægte måde. Dette gør den egnet til de flestes behov.

Denne LED pære bruger en Samsung LED chip, der er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Derfor er der også 5 års producentgaranti på produktet. Med brug af LED af den højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift på op til 30.000 timer, med minimalt tab af lysstyrke. Den professionelle driver og god køling sikrer desuden en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Du kan vælge imellem tre forskellige kulører til dette produkt:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.
  • Kold hvid (6400K): Denne kulør giver et koldt lys med en tydelig blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensionerne på denne LED pære er 81 x Ø45 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 81 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 4,5W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.