1W Farvet LED kronepære
Lilla, kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Farvet LED kronepære - Lilla, kultråd, E27 Udvid
  • Lilla
  • Ikke dæmpbar

DKK 20,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


1W Farvet LED kronepære, Lilla, kultråd, E27

Denne 1W Farvet LED Kronepære er en fantastisk belysningsløsning med en E27 stor fatning, der gør den nem at installere i de fleste almindelige lamper og armaturer. Med en tilslutning på 230V forsyning er det nemt at forsyne pæren med strøm og nyde dens flotte lys.

Pæren har en lysstyrke på imponerende 50 lumens og en bred spredning på 300 grader. Denne spredning sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet og skaber en behagelig og afslappet atmosfære. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85 vil alle farver og detaljer i rummet blive flot og ægte vist. Pæren giver et naturligt lys, der er egnet til de fleste behov.

Med sine dimensioner på 86 x Ø45 mm passer pæren godt ind i mange lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at pæren kun har en IP20 værdi, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Brug derfor pæren indendørs eller i steder, hvor der ikke er risiko for vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Blå
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 50 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 86 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.