1W Farvet LED kronepære
Rød, matteret, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Farvet LED kronepære - Rød, matteret, E27 Udvid

Farvetemperatur på 2700K, der giver et blødt, varmt lys. 1W Farvet LED kronepære er en lille, kompakt kronepære med en stor E27 fatning, der sørger for, at man let kan skifte den gamle glødepære ud med en moderne LED-pære.

Dette produkt er utrolig energieffektivt og har en høj lysstyrke på 30 lumens og en høj spredning på 200 grader, hvilket gør, at lyset fordeles jævnt og ensartet.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, der giver et naturligt lys, der viser alle farver ægte og flot.

Den har en kompakt størrelse på 70 x Ø45 mm og en IP20-klassifikation, der ikke gør den modstandsdygtig over for vand.

Farvetemperaturen på 2700K giver et blødt, varmt lys, der er velegnet til mange formål.

Læs mere..

  • Rød
  • Ikke dæmpbar

DKK 19,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne 1W Farvet LED kronepære i rød er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære og tilføje et pop af farve til dine rum. Den matte overflade og E27 stor fatning gør det nemt at installere og bruge.

Produktinformation:

  • Tilslutning: Pæren tilsluttes til en 230V strømforsyning.
  • Lysstyrke: Med en lysstyrke på 30 lumens og en bred spredningsvinkel på 200 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lys i rummet.
  • Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85, er denne pære i stand til at gengive farverne på en flot og ægte måde. Du kan forvente naturligt lys, der viser alle farver med stor nøjagtighed.
  • Dimensioner: Pæren har en størrelse på 70 x Ø45 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige belysningsinstallationer.
  • Modstandsdygtighed: Pæren har IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør kun bruges indendørs.
Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Rød
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 30 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 70 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.