LEDlife T8-Pro33
5W LED rør, 33 cm

LEDlife LEDlife

New product

Instant fit - Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 

Ved dobbeltarmatur skal der dog laves en mindre elektrisk ændring - denne må du gerne selv lave. Der medfølger naturligvis dansk guide. 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 133,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife T8-Pro33, 5W LED rør, 33 cm

Dette LED rør er en effektiv erstatning for traditionelle lysstofrør og leverer imponerende lysstyrke på trods af sit lave strømforbrug på kun 5W. Med en længde på 33 cm kan det nemt installeres i forskellige miljøer, herunder boliger, kontorer og butikker.

Et af de store fordele ved dette LED rør er dets evne til at tilsluttes direkte til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og let.

Med en lysstyrke på 675 lumens og en bred spredning på 180 grader sikrer dette LED rør en jævn og ensartet fordeling af lys, hvilket gør det velegnet til forskellige belysningsbehov.

LEDlife T8-Pro33 har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der præcist og ægte viser alle farver. Dette gør det ideelt til at skabe et behageligt og naturligt belysningsmiljø. Med denne lyskvalitet vil det imødekomme langt de flestes behov.

Takket være brugen af LED af den højeste kvalitet har dette LED rør en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer, med minimal reduktion i lysstyrken. Sammen med en pålidelig og professionel driver samt effektiv køling kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Dette LED rør kommer i to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4200K). Den varme kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, ideel til hyggelige stunder. Den neutrale kulør giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste genstande fremstår helt naturlige.

Med dimensionerne 330 x Ø30 mm passer dette LED rør nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Dens kompakte størrelse gør det ideelt til små rum, hvor pladsen er begrænset.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4200K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 675 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 330 mm.
Diameter 30 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 10W
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.