V-Tac T8-Samsung120 Pro
Samsung LED chip, 16,5W LED rør, 120 cm

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac T8-Samsung120 Pro - Samsung LED chip, 16,5W LED rør, 120 cm samsung Udvid

Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 

 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 50,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

16,5W LED T8 rør - der erstatter 36W traditionelt lysstofrør på 120 cm. Dette LED-rør er designet til at give dig den samme mængde lys som et traditionelt lysstofrør, men med en betydeligt lavere energiforbrug. Ved at skifte til dette LED-rør kan du reducere dine energiomkostninger og samtidig være mere miljøvenlig.

Tilsluttes til 230V forsyning - Dette LED-rør er nemt at installere, da det blot skal tilsluttes din eksisterende 230V forsyning. Der er ingen behov for ekstra transformer eller andet udstyr.

Lysstyrke på 1850 lumens og en høj spredning på 160 grader - Dette LED-rør giver dig et klart og jævnt lys. Med en lysstyrke på 1850 lumens er det ideelt til belysning af større rum. Den høje spredning på 160 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så du undgår mørke pletter og skygger.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 - Dette LED-rør giver dig en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. RA værdien er et mål for, hvor godt lyskilden gengiver farver. En høj RA værdi betyder, at farverne vil se naturlige og ægte ud under dette lys. Dette er vigtigt, hvis du bruger lyset til arbejde, hvor farvegengivelse er afgørende.

Med Samsung LED chip og 5 års producentgaranti - Dette LED-rør er udstyret med en Samsung LED chip, der er kendt for sin høje kvalitet og pålidelighed. Du kan være sikker på, at dette LED-rør vil give dig langvarig og pålidelig belysning. Derudover er der også en 5 års producentgaranti, der dækker eventuelle fabrikationsfejl eller defekter.

Laver meget lav flicker / flimmer - Dette LED-rør er velegnet til personer, der er følsomme over for flicker. Flicker er en hurtig og gentagen op- og nedgang i lysstyrken, der kan være generende for nogle. Med dette LED-rør kan du være sikker på at undgå dette problem. Det er også velegnet til brug i forbindelse med foto/video optagelser, hvor det er vigtigt at undgå flicker.

Kulør på lyset

Vælg imellem 3 kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6500K). Dette LED-rør kommer i tre forskellige kulører, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Anbefales til steder som stuer, soveværelser og opholdsrum, hvor en afslappende atmosfære er ønsket.

Neutral kulør - Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige. Denne kulør er ideel til kontorer, butikker og andre arbejdsområder, hvor en naturlig og præcis farvegengivelse er vigtig.

Kold hvid - Giver et koldt lys med tydelig blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration. Hvis du ønsker et meget klart og rent hvidt lys, kan denne kulør være det rigtige valg for dig.

Dimensioner

Dimensionerne på dette LED-rør er 1200 x Ø28 mm. Det betyder, at det passer perfekt til standard T8 lysstofarmaturer på 120 cm.

Beskyttelsesklasse

Dette LED-rør har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er vigtigt at bruge dette rør indendørs eller i tørre omgivelser, hvor der ikke er risiko for udsættelse for vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1850 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 1200 mm.
Diameter 28 mm.
Materiale Nano plast
Effekt & spænding
Forbrug 16,5W
Erstat 36W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.