LED Gadelamper

LED Gadelamper

24 varer

På denne side kan du finde vores store udvalg af flotte og funktionelle LED-gadelamper, der lyser både gade, gård og pladser op, når mørket falder på. Med den særlige LED-teknologi, der minimerer energiforbruget og samtidig giver et strålende smukt og intenst lys, vil en LED-gadelampe være en god lyskilde på alle åbne arealer. I vores udvalg finder du både lamper, der kan monteres på gavle og husmure, og LED-gadelamper til parker og steder, hvor lampen skal være fritstående. Hos LEDproff har vi også inkluderet højteknologiske gadelamper, der er udstyret med en Samsung chip.

Viser 1 - 24 af 24 produkter

LED gadelampe skaber tryghed

Sammen med vores udvalg af LED-gadelamper, har vi også tilføjet en lang række udstyr og værktøjer til korrekt montage af gadelamperne. Du kan eksempelvis finde en praktisk arm til gadelamper, der giver mulighed for at montere din LED-gadelampe på en væg eller mur. Du kan også få fingrene i en smart adapter, der gør montagen mere smidig og nem.

Hos LEDproff prioriterer vi at udvælge produkter, der er af høj kvalitet, og som er fremstillet af de bedste materialer på markedet. Herudover er alle vores LED-gadelamper og udstyr fremstillet med, eller til, den nyeste teknologi, så du altid vil være på forkant med udviklingen, når du køber din LED-gadelampe hos os. I vores sortiment kan du vælge mellem flere forskellige størrelser energiforbrug og mængder lys. Energiforbruget er angivet med watt, og det almindelige for LED-gadelamper ligger mellem 50-150 watt. Lysmængden, eller lysintensiteten, er angivet med lumen. Udover lysets intensitet og gadelampens energiforbrug, er der lysets forskellige temperaturer at tage stilling til. Temperaturen, der måles via Kelvinskalaen, går fra lavest og varmest til højest og koldest. I midten ligger neutralt, hvidt lys på 3000-4500 K, der mest af alt minder om almindeligt dagslys. Kig vores udvalg nedenfor igennem, så du kan finde lige præcis det, du leder efter.

Filter

Pris
DKK 62 DKK 1026
Kulør
mere.. mindre
Filter