V-Tac 30W LED gadelampe
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 135lm/w

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W LED gadelampe - Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 135lm/w samsung Udvid

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorveje.

Leverer hele 120 lumen pr. watt.

Læs mere..

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 427,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 30W LED gadelampe er det ideelle valg til effektiv og pålidelig belysning af gader og veje. Med sin stærke lysstyrke på 4050 lumens og en stor spredning på 110 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset og sikrer optimal synlighed i området, den belyser.

Denne gadelampe er udstyret med en Samsung LED chip af højeste kvalitet og har en producentgaranti på 5 år. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke, hvilket sikrer at lampen holder i mange år. Lampen er desuden udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket yderligere forlænger levetiden på produktet.

Kulør på lyset:

V-Tac 30W LED gadelampen fås i to forskellige kulører, der giver forskellige lysoplevelser:

  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer at belyste emner fremstår helt naturlige.
  • Kold hvid (6400K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med sine dimensioner på 135 x 375 mm og en hulstørrelse på 60 mm passer denne gadelampe nemt ind i de fleste installationer. Den har desuden en IP65 klassifikation, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn.

Denne gadelampe kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen hurtig og nem. Du får derfor både kvalitet, holdbarhed og god belysning med denne V-Tac 30W LED gadelampe.


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 4050 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 375 mm.
Bredde 135 mm.
Hulstørrelse 60 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spændingsinterval AC:220-240V,50Hz
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.