V-Tac 30W LED gadelampe
Ø45mm, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W LED gadelampe - Ø45mm, IP65 v-tac Udvid

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 177,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar gadelampe til udendørs belysning

Denne V-Tac 30W LED gadelampe er det ideelle valg, når det kommer til at skabe et effektivt og holdbart arbejdsmiljø. Med en effekt på 30W kan den let oplyse større områder med en lysstyrke på 2510 lumens. Det sikrer en jævn og kraftig belysning, der er ideel til både privat og kommerciel brug.

En naturlig og behagelig belysning

Denne gadelampe kommer i en neutral hvid kulør (4000K), som giver et behageligt og naturligt lys. Det betyder, at belyste emner vil se helt naturlige ud, uden nogen blå eller gule toner i lyset. Dette gør gadelampen perfekt til udendørs belysning, hvor naturlig farvegengivelse er vigtigt.

Kompakt og holdbar design

Denne gadelampe har en kompakt størrelse på 266 x 129 x 37 mm, hvilket gør den let at placere og installere på forskellige steder. Hullet, der skal bruges til at montere gadelampen, er 45 mm i diameter. Dette gør det nemt at integrere denne lampe i eksisterende lygtepæle eller belysningsinstallationer.

Tåler udendørs påvirkninger

Med sin IP65-klassificering er denne gadelampe velegnet til udendørs brug. Den kan modstå vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til belysning af gårde, veje, parker og andre udendørsområder. Du behøver ikke bekymre dig om, at den bliver beskadiget af vejret.

Integreret lyskilde og energieffektivitet

Denne gadelampe leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe separat pærer. Den har en lysudbytte på 84lm/w, hvilket sikrer en effektiv og energibesparende belysning. Dette gør ikke kun gadelampen økonomisk gunstig i længden, men hjælper også med at reducere energiforbruget.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2510 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 129 mm.
Bredde 266 mm.
Dybde 37 mm.
Hulstørrelse 45 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.