V-Tac 50W LED gadelampe
Ø45mm, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W LED gadelampe - Ø45mm, IP65 v-tac Udvid

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 240,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv belysning med V-Tac 50W LED gadelampe

V-Tac 50W LED gadelampen er en kraftfuld og energieffektiv belysningsløsning til udendørsområder. Den har en effekt på 50W og er i stand til at producere 4270 lumens med en lysstyrke på 85 lumens per watt. Dette sikrer en kraftig og klar belysning, der gør det nemt at orientere sig, selv i mørke omgivelser.

En vigtig egenskab ved V-Tac 50W LED gadelampen er dens høje spredning på 110 grader. Dette betyder, at lyset fordeler sig jævnt i hele området, hvilket er ideelt til områder, der kræver en god belysning, f.eks. gader, parkeringspladser eller indkørsler.

Neutral hvid belysning for et perfekt arbejdsmiljø

Denne gadelampe findes i neutral hvid (4000K), hvilket gør den ideel til arbejdsområder. Neutral kulør betyder, at lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket giver et klart og naturligt lys. Dette er vigtigt, da belyste emner vil fremstå helt naturlige, hvilket kan være afgørende for mange arbejdsmiljøer.

Kompakt design og holdbar konstruktion

V-Tac 50W LED gadelampen har en kompakt størrelse på 306 x 150 x 37 mm og et hulstørrelse på 45 mm. Dette gør den nem at installere i forskellige omgivelser. Lampen er også IP65 klassificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan tåle vandstænk og regn. Dette gør den ideel til udendørsbrug, hvor den kan modstå selv de mest barske vejrforhold.

En ekstra fordel ved V-Tac 50W LED gadelampen er, at den har en integreret lyskilde. Dette gør det nemt og bekvemt at bruge lampen, da der ikke er behov for at købe og installere separate lyskilder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 4270 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 150 mm.
Bredde 306 mm.
Dybde 37 mm.
Hulstørrelse 45 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 50W
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.