V-Tac 50W LED gadelampe
Samsung LED chip, indbygget skumringssensor, Ø60mm, IP65, 100lm/w

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W LED gadelampe - Samsung LED chip, indbygget skumringssensor, Ø60mm, IP65, 100lm/w samsung Udvid

50W gadelampe med indbygget skumringssensor, så lyset automatisk tænder og slukker.

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorveje.

Leverer hele 100 lumen pr. watt.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 827,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 50W LED gadelampe - Samsung LED chip, indbygget skumringssensor, Ø60mm, IP65, 100lm/w

Denne V-Tac 50W LED gadelampe er designet med høj kvalitet og funktionalitet i tankerne. Med en effekt på 50W og en lysstyrke på 5000 lumens, kan den levere en kraftig belysning til alle typer udendørsområder. Med en stor spredning på 100 grader sikrer den også en jævn fordeling af lyset, så der ikke er områder med skygge.

En af de fremragende funktioner ved denne gadelampe er den indbyggede skumringssensor. Denne sensor registrerer automatisk ændringer i lysniveauet og tænder eller slukker lampen efter behov. Dette gør den meget praktisk og energieffektiv, da den kun er tændt, når der er behov for lys.

Gadelampen har en diameter på 60 mm, hvilket gør den nem at installere. Den passer perfekt til eksisterende udendørsarmaturer, der har samme diameter. Med en IP65-klassificering kan den bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Dette gør den velegnet til brug på veje, stier, parker og andre udendørsområder.

Med en Samsung LED-chip i lampen er der garanti for høj kvalitet og lang levetid. Samsung er kendt for at producere pålidelige og holdbare LED-chips, der sikrer, at lampen kan fungere optimalt i lang tid. Derfor leveres denne gadelampe også med en producentgaranti på 5 år, der dækker eventuelle defekter eller problemer.

Dette produkt kan fås i neutral hvid kulør (4000K). Neutral hvid er den perfekte kulør til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige og med korrekte farver.

Med integreret lyskilde er denne gadelampe nem at installere og slipper for besværet med at skulle købe og udskifte lyskilder separat. Denne funktion gør installationen hurtig og nem, hvilket sparer tid og besvær for brugeren.

Samlet set er V-Tac 50W LED gadelampen et kvalitetsprodukt med fremragende egenskaber og funktioner. Med en høj lysstyrke, en bred spredning og en pålidelig Samsung LED-chip er den perfekt til udendørsbelysning. Den indbyggede skumringssensor og den praktiske størrelse gør den nem og praktisk at bruge. Uanset om det er til offentlige områder, private haver eller virksomhedsejendomme, vil denne gadelampe levere effektiv belysning og skabe et trygt og behageligt miljø.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 5000 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 470 mm.
Bredde 149 mm.
Dybde 99 mm.
Hulstørrelse 60 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 50W
Spændingsinterval AC:120-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.