LED Sensorer

LED Sensorer

5 varer

Se vores udvalg af LED-sensorer til praktisk og energibesparende lysstyring både ude og inde. Med en LED-sensor sørger du nemt for at lyset tænder, når du skal bruge det, så når du nærmer dig huset, mens det er mørkt, eller når du går gennem kælderen, lyser det op. Med en LED-sensor slukker lyset af sig selv, så du ikke behøver at huske at slukke det. På den måde sikrer sensor-styret lys, at du ikke spilder energi og mister penge unødvendigt ved at have lys, der brænder i rum, som ikke bliver brugt.

Viser 1 - 5 af 5 produkter

Smarte og praktiske LED sensorer

LED-sensorer, der reagerer på bevægelse, opsættes enten ude eller inde på et område, hvor sensoren kan registrere bevægelse. De fleste sensorer i vores udvalg har et detekteringsområde på 180 grader og kan registrere bevægelse fra omkring 12 meter fra deres placering. Det betyder, at du udenfor kan opsætte LED-sensoren over hoveddøren eller på væggen, så du nemt kan finde vej, når det er mørkt.

Udover de klassiske LED-sensorer, der registrerer bevægelse enten udendørs eller indendørs, kan vi også tilbyde et smart og energibesparende skumringsrelæ. Det sørger for at tænde lyset, når mørket falder på. Skumringsrelæer er populære til villavejen af flere årsager. For det første er det dejligt at have lys ude i mørket, når du kommer hjem, så du nemt kan finde vej til din hoveddør. Men det er også praktisk med automatisk lys, når du ikke er hjemme, for så kan eventuelle tyveknægte ikke se, at du ikke er der, og de vil være mere tøvende ved at bryde ind i dit hus. De forskellige LED-sensorer dækker forskellige behov, og vi har inkluderet en række mini-sensorer i vores udvalg til mindre rum og områder.

Filter

Pris
DKK 68 DKK 90
Filter