T8 LED lysstofrør

T8 LED lysstofrør

53 varer
T8 LED lysstofrør
Her på siden finder du et stort sortiment af T8 LED lysstofrør. Vores udvalg omfatter flere forskellige T8 LED lysrør i forskellige lysstyrker, farvetemperaturer og længder. Så hos LEDproff kan du altid finde et T8 lysstofrør, der passer til lige netop dit behov.
T8 LED lysstofrør er 8/8 af en tomme i diameter, og deraf kommer navnet T8. De lineære LED lysstofrør anvendes ofte i kontorbygninger, klasseværelser og lægeklinikker, men T8 LED lysrørene kan også med fordel anvendes i hjemmet; eksempelvis i gange, værksteder, garager etc.
Hvis du er på udkig efter godt lys, der tænder med det samme, og som samtidig er miljø- og energivenligt, så er vores T8 LED lysstofrør den perfekte løsning til dig.
Viser 1 - 53 af 53 produkter

Spar penge med T8 LED lysstofrør

Der er penge at spare, hvis du vælger at investere i LED lysstofrør frem for de traditionelle lysstofrør. Sammenlignet med et traditionelt lysstofrør bruger et LED lysrør meget mindre strøm. Faktisk så bruger det kun ca. 30 % af, hvad det almindelige lysstofrør bruger. Da T8 LED lysstofrørene er meget energivenlige, koster det derfor ikke det store at have dem i brug. Det er både en fordel for din pengepung og miljøet.
Hvis du allerede har installeret gamle lysstofrør i huset, kan du derfor med fordel skifte dem ud til de moderne LED lysstofrør, da det i længden bliver langt billigere på din elregning. Vores LED lysstofrør har desuden en utroligt lang levetid på helt op mod 50.000 timer, hvilket vil sige, at der også går lang tid mellem, at du skal ud og købe nye T8 LED lysstofrør.
LED lysstofrør udvikler endvidere meget lidt varme, så du behøver heller ikke være bange for at have brandbare genstande til at hænge i nærheden af lysstofrørene.

Miljørigtig belysning

Når du vælger at investere i LED lysstofrør, vælger du samtidig en miljørigtig belysning. Ud over at du som følge af det lave energiforbrug skåner miljøet, så indeholder LED lysstofrørene ingen giftige kemikalier, sådan som de traditionelle lysstofrør gør det. Traditionelle lysstofrør indeholder nemlig kviksølv, der skaber ultraviolet lys, når strøm går gennem glasrøret samt fluorescerende stoffer, der laver det ultraviolette lys om til synligt lys.
De traditionelle lysstofrør kan derfor være sundhedsskadelige, hvis uheldet skulle være ude, og de går i stykker, og de er derfor også det, vi kalder farligt affald. Det er derfor, de ikke må smides ud med det almene affald, men derimod skal afleveres på genbrugspladsen. Så hvis du vælger at udskifte dine gamle lysstofrør ud med LED lysstofrør, skal du altså være opmærksom på, at de gamle rør er farligt affald, der skal deponeres det rigtige sted.
Endelig giver LED lysstofrør et mere konstant og behageligt lys at opholde sig i og kan fås i flere farvenuancer end traditionelle lysstofrør. Det gavner indemiljøet og glæden ved at opholde sig i det lokale eller gå gennem de gange, hvor T8 LED lysstofrørene er sat op.
Eventuelt kan du overveje at erstatte eller supplere T8 LED lysstofrør med LED strips.

Filter

Pris
DKK 3 DKK 1200
Kulør
mere.. mindre
Filter