LEDlife T8 RA90 LED rør
Pro 25W, CRI90, 5 års garanti, 150 cm

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife T8 RA90 LED rør - Pro 25W, CRI90, 5 års garanti, 150 cm ledlife Udvid

LEDlife T8 RA90 LED rør - Pro 25W er det perfekte valg, når der er behov for høj lyskvalitet. Dette LED rør har en CRI-værdi på over 90, hvilket sikrer en meget præcis og naturtro farvegengivelse.

  • 5 års garanti - du kan være tryg ved dit køb, da vi giver dig hele 5 års garanti på dette produkt.
  • Flicker fri - undgå generende flimmer med dette LED rør, der sikrer en jævn og behagelig belysning.
  • Alu bagside til bedst mulig varmeafgivelse - med en aluminiumsbagside sikres en effektiv varmeafgivelse og dermed længere levetid på produktet.
  • Roterbar fatning - tilpas belysningen efter behov ved at rotere fatningen på dette LED rør.
  • V0 fire rated PC cover fra Japan - med dette PC cover fra Japan kan du være sikker på en høj brandmodstand og dermed øget sikkerhed.

Dette LED rør egner sig særligt godt til malerhaller, trykkerier, køkkener og andre steder, hvor der er behov for høj lyskvalitet. Med LEDlife T8 RA90 LED rør - Pro 25W får du den bedste belysning og lang levetid.

Læs mere..

  • Neutral
  • Kold

DKK 227,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife T8 RA90 LED rør, Pro 25W, CRI90, 5 års garanti, 150 cm

26W LED T8 rør - der erstatter 58W traditionelt lysstofrør på 150 cm. Tilsluttes til 230V forsyning. Det giver mulighed for energibesparelser samtidig med at det sikrer et kraftigere og mere pålideligt lys.

Lysstyrke på 3300 lumens og en høj spredning på 140 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette er ideelt til både privat og kommerciel brug, hvor der kræves god belysning.

Med en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95, er dette LED rør i stand til at levere et levende og naturligt lys, der viser alle farver på en smuk og præcis måde. Lyskvaliteten er så god, at den også egner sig til de mest krævende situationer.

Dette produkt kommer med 5 års producentgaranti, hvilket giver dig tryghed og sikkerhed omkring kvaliteten og holdbarheden af produktet. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, er der garanti for lang og pålidelig drift op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken.

Kulør på lyset

Vælg imellem 2 kulører:

  • Neutral hvid (4000K): Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer at belyste emner fremstår helt naturlige.
  • Kold hvid (6400K): Giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er ideel til miljøer som malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner: 1500 x Ø26 mm. Med en almindelig størrelse, passer dette LED rør nemt ind i eksisterende armaturer og skaber en smuk og effektiv belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3300 lumens
Spredning 140 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Dybde 1500 mm.
Diameter 26 mm.
Materiale Aluminium+PC
Effekt & spænding
Forbrug 26W
Erstat 58W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.