25x 150 cm LED rør
Glas, 24W premium LED rør, Spectrum, 150 cm

Spectrum Spectrum

New product

25x 150 cm LED rør - Glas, 24W premium LED rør, Spectrum, 150 cm Spectrum Udvid

Pakke med 25x 150 cm LED rør i glas.
Disse 24W LED rør fra SpectrumLED er ideelle til at opgradere dit belysningssystem og skabe et behageligt lys i hjemmet eller på kontoret.

  • 25 stk LED rør til en fantastisk pris
  • Glas rør design for en elegant og moderne æstetik
  • 24W LED teknologi sikrer en energieffektiv belysning
  • SpectrumLED kvalitet og pålidelighed

Vær dog opmærksom på, at hvis du har brug for glimttænder til disse LED rør, skal de købes separat. 

OBS: Eventuelle fragtskader refunderes.

Læs mere..

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 1.499,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Dette 24W T8 LED rør er en energieffektiv erstatning for traditionelle lysstofrør og kommer i en længde på 150 cm. Røret er designet med premium LED teknologi, hvilket sikrer en lang levetid og lavt energiforbrug.

Den høje lysstyrke på 3500 lumens sammen med en spredning på 270 grader sikrer en jævn og effektiv belysning af rummet. Desuden har røret en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket gør at alle farver vises naturligt og klart under belysningen.

Røret tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er ideelt til brug i kontorer, butikker, garage, kælder eller andre steder med behov for god belysning.

Produktet fås i to forskellige kulører: Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6000K). Neutral hvid er perfekt til arbejdsområder, da det giver et naturligt lys uden blå eller gule toner. På den anden side er Kold hvid ideel til steder, hvor et koldt lys med blåligt skær ønskes.

Med en længde på 1500 mm og en diameter på 28 mm, passer dette LED rør perfekt i de fleste standard armaturer. Det er en nem og økonomisk måde at opgradere din belysning på med minimal vedligeholdelse.

Du kan være tryg ved dit køb, da dette LED rør kommer med 3 års producentgaranti, så du kan nyde den gode belysning uden bekymringer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- LED glimttænder

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 3500 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 26.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 1500 mm.
Dybde 28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 24W
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.