LEDlife T8-Pro150 RA90
25W LED rør, 150 cm

LEDlife LEDlife

New product

4. Generation.

Instant fit - Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 323,75

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

LEDlife T8-Pro150 RA90, 25W LED rør, 150 cm er et effektivt og energibesparende alternativ til traditionelle 58W lysstofrør på 150 cm. Dette LED-rør bruger kun 25W strøm og tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning for en nem installation.

Kraftfuld lysstyrke og bred spredning: Dette LED-rør har en imponerende lysstyrke på 3375 lumens og en bred spredning på 160 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket er ideelt til både kommercielle og private anvendelser. Uanset om det er i et kontorlokale, butik eller hjem, vil dette LED-rør give et konsekvent og klart lys i hele området.

Høj kvalitetslys med høj CRI-værdi: LEDlife T8-Pro150 RA90 LED-røret har en høj farvegengivelsesindeks (CRI) værdi på 90-95. Dette betyder, at det genererer et levende og naturligt lys, der flot og sprudlende viser alle farver. Uanset om det er til hjemmebelysning, kunstudstillinger eller præcise farvebedømmelser, vil dette LED-rør leve op til de mest krævende situations krav.

Længere levetid og driftsikkerhed: Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan du forvente en lang og pålidelig drift op til 50.000 timer. LED-røret har minimalt fald i lysstyrken over tid, og med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, vil hele produktet have en lang levetid.

Kulør på lyset

Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til steder, hvor man ønsker at skabe en hyggelig og indbydende stemning. Det varme lys fremhæver rummets indretning og skaber en behagelig atmosfære.

Neutral hvid (4500K): Denne kulør giver en neutral og naturlig belysning, der er ideel til arbejdsmiljøer. Lyset er uden blå eller gule toner og får de belyste emner til at fremstå helt naturligt. Det er perfekt til kontorer, butikker eller andre steder, hvor klar og effektiv belysning er vigtig.

Dimensioner

LEDlife T8-Pro150 RA90 LED-røret har dimensioner på 1500 x Ø27 mm, hvilket gør det kompatibelt med standard 150 cm armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4500K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3375 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 1500 mm.
Diameter 27 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 25W
Erstat 58W
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.