1W LED kertepære
C35, kultråd, klart glas, E14

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 17,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


1W LED kertepære, C35, kultråd, klart glas, E14

Dette produkt er en 1W LED kertepære med en E14 lille fatning. Den er designet til at blive tilsluttet til en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 110 lumens og en spredning på 270 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset.

Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov.

Der er mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører på lyset. Varm hvid (2700K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensionerne på denne kertepære er 99 x Ø35 mm.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 110 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 99 mm.
Diameter 35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.