LED pære E27

LED pære E27

160 varer

E27 LED - Her finder du de LED pærer, der kan erstatte den gode gammeldags glødepære med den store sokkel. Det er den pære, der har været det mest almindelige i lampestederne i snart et par århundreder. Så skal du skifte de gamle glødepærer med stor sokkel ud, er det LED pærerne på denne side, du skal have fat i.
De fås i mange forskellige udformninger, lige fra dem der ligner den gamle glødepære på en prik over spots og til nogle endog meget anderledes designs, der oftest skal anvendes i speciallamper. Vi har det hele!
Prismæssigt er LED pærer lidt dyrere end de gamle med glødetråde, men dels holder de længere og dels tjener de sig hurtigt hjem i lavere energiforbrug. For en LED pære bruger væsentlig mindre strøm og afgiver derfor også langt mindre varme end den glødepære, den erstatter.
Så kig dig omkring her på siden og find erstatningen til din gamle glødepære med stor sokkel – og spar masser af penge på din el-regning!

Viser 1 - 104 af 160 produkter

E27 hos LED Proff

Hos LED Proff finder du et af landet største udvalg af LED pærer med E27 – stor – sokkel. Vi har dem i alle gængse størrelser, der kan erstatte alt fra 15 til 100 W og fås i alle former for designs.
Her er både LED pærer, der ligner de gamle glødepærer på en prik og pærer, der passer til forskellige speciallamper eller er designet til at opfylde specialformål som f.eks. spots eller kronepærer til lysekroner. Vi har også LED pærer med E27 sokkel, der kan fungere som roterende diskospot og specielpærer til diverse designerlamper.
Lyset fra LED pæren kan fås i mange forskellige farvenuancer og det er tilmed muligt at få pærer, hvor du kan ændre farven eller farvetonen på lyset med en fjernbetjening. Til alle LED pærer med E27 sokkel har vi angivet farvetonen i grader Kelvin, samt givet en beskrivelse af lysfarven, f.eks. ”Varm hvid”.
Generelt gælder det dog, at Kelvin-temperaturer omkring 5000 grader svarer til farven af middagssolen. Jo lavere Kelvin-temperatur, jo mere rødlig bliver pæren og jo højere over 5000 grader, jo mere blålig bliver farven.
Skal du bruge en LED pære i en dæmpbar sokkel, skal du være opmærksom på, at ikke alle LED pærer med E27 sokkel, kan styres med en lysdæmper. Af varebeskrivelserne fremgår det tydeligt, hvilke LED pærer der kan anvendes og hvilke der ikke kan anvendes sammen med en lysdæmper.

E27 fatning har været i brug siden Edison

Stort set alle de pærer, der sidder i almindelige lampefatninger i dag anvender stadig den store E27 fatning. Dem der ikke gør – f.eks. kertepærer i lysekroner – bruger som regel den lidt mindre E14 fatning.
Diversiteten i fatningerne er dog blevet større de seneste 10 år i takt med, at man har introduceret forskellige andre fatningstyper til halogen-pærer og diverse sparepærer. GU10, MR16 og G4 er således ret almindelige fatninger i halogen-lampesteder.
G27 soklen har med små modifikationer været brugt siden Edison omkring 1878 satte gang i elektrificeringen af USA. Men selv om mange tror, at Edison rent faktisk opfandt glødelampen, så var det faktisk englænderen Humphry Davy, der allerede i 1802 satte strøm til en tynd platin-strimmel, så han fik strimlen til at lyse. Lyset var dog for svagt og strimlen brændte hurtigt over.
I dag er det slut med tråde og strimler, der kan gå i stykker. Vore dages LED pærer skaber lys ved hjælp af to halvlederkomponenter, der udveksler frie elektroner. Derved frigives der fotoner, der dannes i forbindelse med, at de frie elektroner springer fra den ene til den anden halvleder. Det giver lys i et område, der kan ses af det menneskelige øje. Det betyder væsentlig længere holdbarhed og et meget bedre og mere jævnt lys end glødepærerne.

LED pærer trumfer sparepærer hver gang!

I forhold til de tidligere så populære sparepærer, er der sjældent nogen eller kun en meget kort opvarmningstid på LED pærer. Det vil sige, at LED pærer tænder med det samme og giver fuldt lys i forhold til sparepærerne, der først skal varme op, før de giver fuldt lys. Så bruger du sparepærer i lamperne i dag, har du noget at glæde dig til.
LED pærer er heller ikke temperaturfølsomme. De tænder med det samme, uanset hvor koldt det er udenfor. Det gør dem til det oplagte valg til udendørsbelysningen frem for sparerpærerne, der er længere og længere om at give fuldt lys, jo nærmere temperaturen kommer frysepunktet – og kommer temperaturen for langt ned på den anden side af de nul grader, så tænder de slet ikke!
Det sker ikke med LED pærer. De virker inden for det samme temperaturområde som almindelige glødepærer. Så her kommer du ikke til at rave rundt i mørket, hvis du kommer hjem en frostklar aften eller nat.
Samtidig kan du få LED pærer i langt flere designs og i meget mindre størrelser end sparepærer – selv med den store E27 sokkel. Så vælger du en LED pære i samme design som en gammeldags glødepære, er elmåleren det eneste sted, du kan se nogen forskel!

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter