LED armature med T8 lysstofrør

LED armature med T8 lysstofrør

Der er 1 produkt.

T8 LED-armatur er armaturer, der lyser mindst lige så kraftigt, som andre typer lyskilder. Forskellen er, at den samtidig har LED-teknologiens unikke kombination af minimalt elforbrug og exceptionel stabilitet. Derfor bliver T8 LED-armaturer også brugt hyppigt i industrien, hvor der skal være maksimal driftsikkerhed samt minimal rengøring og vedligeholdelse.

Hos LEDproff prioriterer vi funktionalitet og stabilitet, når vi leverer LED-lys, men vi har også skruet godt op for æstetikken, så du kan få fingrene i det flotteste LED-armatur T8 på markedet. Vælg mellem de helt lange på 1,5 meter til kælderen og lange gange, eller få de kortere grundarmaturer, der kan bruges i alle typer bygninger med et lysende godt resultat.

Viser 1 - 1 af 1 produkt

LED armatur T8 til ude og inde

I vores alsidige udvalg her på siden kan du både finde et LED-armatur T8, der har et enkelt rør, og du kan vælge dem med dobbeltrør. Når du vælger et T8 LED-armatur, kan du også vælge en variant, der er vandtæt, hvilket er praktisk, hvis det eksempelvis skal monteres tæt på en sprinkler eller andre installationer, hvor der er risiko for vandstænk.

Afhængigt af, hvor du gerne vil montere dit LED-armatur, kan du vælge forskellige lystoner. I p-kældre og andre steder, hvor der skal være begrænset ophold, kan et køligt lys med mange blå nuancer bidrage til tydeligt og klart udsyn. Vil du invitere hyggen inden for, eller lade lyset sørge for den gode stemning, vil et varmt og gyldent lys være et flot bidrag til dit øvrige interiør. Neutralt lys uden hverken blå eller gule nuancer er særligt gavnligt som arbejdslys, fordi det ikke forvansker farven på de ting og materialer, det lyser på. Dermed opnår du altså de bedste arbejdsforudsætninger. T8 LED-armatur er til de rum og bygninger, hvor du både ønsker optimalt lys og fuld funktionalitet, uden krævende vedligehold.

Filter

Pris
DKK 10 DKK 11
Filter