Projektør med RGB

Projektør med RGB

7 varer

Hvis du leder efter en RGB-projektør, kan du indstille søgningen nu, for du er landet midt i vores udvalg af flotte og funktionelle RGB-projektører, der lyser i røde, grønne og blå farver. Farverne kan blandes i din projektør, så du kan nyde et væld af forskellige farver fra projektøren. Hvis du skal holde fest eller vil markere en særlig begivenhed, er en RGB-projektør en fantastisk måde at få lys på, for den hjælper med at sprede den helt rigtige stemning. Forestil dig en livlig Sct. Patricks’s day med flot, grønt lys, eller gør Valentinsdag helt særlig med smukt, rødt lys fra en eller flere RGB-projektører.

Viser 1 - 7 af 7 produkter

Projektør med farvet RGB lys

I vores udvalg finder du din nye RGB-projektør, som kan lyse i de tre grundlæggende farver, altså rød, grøn og blå, men som også kan blande dem og give en spændende lilla farve, en sprælsk orange og en elegant turkis. Farverne på din projektør og blandingen af dem, styrer du nemt med den tilhørende fjernbetjening, der forbindes til projektøren via en radiofrekvens.

Hos LEDproff finder du kun projektører, der er både støv- og vandafvisende, så du slipper for at være bekymret for projektorernes funktionalitet, hvis du placerer dem udendørs. Den populære LED-teknologi er desuden kendt for lampernes ekstremt lange levetid, samt pærernes høje kvalitet og modstandskraft. Det gør dem nemlig ekstra velegnede til udendørs brug på sportsarealer, koncertsteder og på festivalpladser. 

Med en RGB-projektør kan du vælge, om projektøren skal have den samme farve altid, eller du kan, ved hjælp af fjernbetjeningen, sætte projektøren til at skifte farve med et fast interval. Selvom LED-teknologien belaster el-nettet minimalt, afgiver en RGB-projektør lige så kraftigt og stabilt lys som andre typer lyskilder. Det gør LED-RGB-projektører til det mest oplagte valg af projektør både ude og inde.

Filter

Pris
DKK 16 DKK 298
Kulør
mere.. mindre
Filter