Påbygningsspots

Påbygningsspots

19 varer

Påbygningsspots

Her hos LEDproff.dk skelner vi mellem spots til påbygning og spots til indbygning. Her på denne side kan du finde spots af den førstnævnte type, og det vil sige, at de er beregnet til at sætte uden på noget andet. Det betyder, at de ikke skal bygges ind i selve loftet, væggen eller andre overflader.

Når du vælger påbygningsspots får du effektiv belysning, som eksempelvis kører på 230v eller 12v. Vi forhandler spotlamper i flere forskellige farver. Spots i hvid er især populære, da det er en diskret farve, der passer rigtig godt til de klassiske hvide lofter og vægge.

Viser 1 - 19 af 19 produkter
 • Nordlux LOTUS 4-Spot E14, Sort/Messing Nordlux LOTUS 4-Spot E14, Sort/Messing
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux LOTUS 4-Spot E14, Sort/Messing
  50130103

  Lotus-serien har et smart og lækkert design med den sorte silkemat overflade og blanke messingdetaljer. Spothovedet som kan justeres, hvilket gør Lotus yderst funktionelt ved at yde god og effektiv belysning, som nemt kan retningsbestemmes. Lotus spotskinne har fire spotlamper, som sidder på en rund base. Eksl. lyskilde.

  DKK 629,00
 • Nordlux LINK RONDIE Pendel GU10, Hvid Nordlux LINK RONDIE Pendel GU10, Hvid
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux LINK RONDIE Pendel GU10, Hvid
  2110649901

  Rondie har et rundt og klassisk design med en matteret glasring, der giver designet en interessant lyseffekt. Giver et behageligt, retningsbestemt lys. Nem at installere og justere med Nordlux Link-systemet. Eksl. lyskilde.

  DKK 249,00
 • Nordlux Eik 3-spot, GU10, Grå Nordlux Eik 3-spot, GU10, Grå
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux Eik 3-spot, GU10, Grå
  45780101

  Eik-serien er yderst dekorativ i sin enkelthed. Skærmens facon skaber en behagelig lysflade, som giver et behageligt og smukt lysskær. Diskret og praktisk spotlampe med tre spots i grå. Denne spotlampe kan placeres forskellige steder i boligen og skabe fokus eller hygge alt efter, hvordan den placeres.

  DKK 349,00
 • Nordlux LOTUS 3-Spot E14, Sort/Messing Nordlux LOTUS 3-Spot E14, Sort/Messing
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux LOTUS 3-Spot E14, Sort/Messing
  50120103

  Lotus-serien har et smart og lækkert design med den sorte silkemat overflade og blanke messingdetaljer. Spothovedet som kan justeres, hvilket gør Lotus yderst funktionelt ved at yde god og effektiv belysning, som nemt kan retningsbestemmes. Lotus spotskinne har tre spotlamper, som sidder på en rund base. Eksl. lyskilde.

  DKK 479,00
 • Nordlux LOTUS 2-Spot E14, Sort/Messing Nordlux LOTUS 2-Spot E14, Sort/Messing
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux LOTUS 2-Spot E14, Sort/Messing
  50110103

  Lotus-serien har et smart og lækkert design med den sorte silkemat overflade og blanke messingdetaljer. Spothovedet som kan justeres, hvilket gør Lotus yderst funktionelt ved at yde god og effektiv belysning, som nemt kan retningsbestemmes. Lotus spotskinne har to spotlamper, som sidder på en rund base. Eksl. lyskilde.

  DKK 339,00
 • Nordlux LINK SINGLE Spot, Sort Nordlux LINK SINGLE Spot, Sort
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux LINK SINGLE Spot, Sort
  86109903

  Linksystemet indbyder til at sætte spot på tilværelsen. Det diskrete lampehoved udsender et præcist og retningsbestemt lys. Denne model er udviklet til Linksystemet, hvor den nemt og hurtigt kan monteres i strømskinne og let flyttes.

  DKK 179,00
 • Nordlux LINK RONDIE Spot GU10, Hvid Nordlux LINK RONDIE Spot GU10, Hvid
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux LINK RONDIE Spot GU10, Hvid
  2110639901

  Rondie har et rundt og klassisk design med en matteret glasring, der giver designet en interessant lyseffekt. Giver et behageligt, retningsbestemt lys. Nem at installere og justere med Nordlux Link-systemet. Eksl. lyskilde.

  DKK 219,00
 • Nordlux LINK RONDIE Pendel GU10, Sort Nordlux LINK RONDIE Pendel GU10, Sort
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux LINK RONDIE Pendel GU10, Sort
  2110649903

  Rondie har et rundt og klassisk design med en matteret glasring, der giver designet en interessant lyseffekt. Giver et behageligt, retningsbestemt lys. Nem at installere og justere med Nordlux Link-systemet. Eksl. lyskilde.

  DKK 249,00
 • Nordlux Eik 2-spot, GU10, Grå
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux Eik 2-spot, GU10, Grå
  45770110

  Eik-serien er yderst dekorativ i sin enkelthed. Skærmens facon skaber en behagelig lysflade, som giver et behageligt og smukt lysskær. Diskret og praktisk spotlampe med to spots i grå. Denne spotlampe kan placeres forskellige steder i boligen og skabe fokus eller hygge alt efter, hvordan den placeres.

  DKK 269,00
 • Nordlux Frida 2-spot Væglampe GU10, Hvid Nordlux Frida 2-spot Væglampe GU10, Hvid
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux Frida 2-spot Væglampe GU10, Hvid
  49810101

  Frida er en enkel spot-serie med en hvid mat overflade og firkantet base, der er ideel at bruge i soveværelset eller entreen, hvor den med dens justerbare hoveder giver et behageligt og retningsbestemt lys. Dette spot har to spothoveder. Eksl. lyskilde.

  DKK 339,00
 • Nordlux ALFRED 2-spotlampe, G9, sort Nordlux ALFRED 2-spotlampe, G9, sort
  Sendes inden for 2-4 dage
 • Nordlux ALFRED 3-spotlampe, G9, sort Nordlux ALFRED 3-spotlampe, G9, sort
  Udsolgt
  Nordlux ALFRED 3-spotlampe, G9, sort
  49850103

  Alfred er en flot og enkel spotserie, med en sortmat overflade og huller i skærmen, som skaber et spændende spil i lyset. Spothovedet er justerbart.

  DKK 369,95
 • Nordlux AGNES 3-rondel, hvid, G9 Nordlux AGNES 3-rondel, hvid, G9
  Udsolgt
  Nordlux AGNES 3-rondel, hvid, G9
  49910101

  Agnes spot-serien har et moderne og industrielt look med nettet i skærmen, som er med til at give en behagelig belysning. Den runde base, som spottene sidder på, er nem at placere de fleste steder i hjemmet. Spottet har justerbare hoveder, hvilket gør at lyset kan spredes i den ønskede retning. Dette spot har tre spothoveder.

  DKK 449,95
 • Nordlux AGNES 3-spotlampe, hvid, G9 Nordlux AGNES 3-spotlampe, hvid, G9
  Udsolgt
  Nordlux AGNES 3-spotlampe, hvid, G9
  49900101

  Agnes spot-serien har et moderne og industrielt look med nettet i skærmen, som er med til at give en behagelig belysning. Den runde base, som spottene sidder på, er nem at placere de fleste steder i hjemmet. Spottet har justerbare hoveder, hvilket gør at lyset kan spredes i den ønskede retning. Dette spot har to spothoveder.

  DKK 449,95
 • Nordlux AGNES 4-spotlampe, hvid, G9 Nordlux AGNES 4-spotlampe, hvid, G9
  Udsolgt
  Nordlux AGNES 4-spotlampe, hvid, G9
  49920101

  Agnes spot-serien har et moderne og industrielt look med nettet i skærmen, som er med til at give en behagelig belysning. Den runde base, som spottene sidder på, er nem at placere de fleste steder i hjemmet. Spottet har justerbare hoveder, hvilket gør at lyset kan spredes i den ønskede retning. Dette spot har fire spothoveder, som sidder på en skinne.

  DKK 599,95
 • LED spotlampe til GU10 pære, hvid, Bardo, eksl. lyskilde
  På lager.
  LED spotlampe til GU10 pære, hvid, Bardo, eksl. lyskilde
  1462

  Dette LED spot har et slankt og moderne look, der vil komplementere ethvert hjem eller kontor.Spotlampen monteres på loftet, og benytter GU10 pære (medfølger ikke).Spottet kan drejes, så lyset kan bruges til at læse, arbejde eller blot slappe af i dit hjem.  Det er nemt at installere spottet, så du kan nyde dit nye lys på ingen tid.

  DKK 129,00
 • Nordlux AGNES vægspot, hvid, G9 Nordlux AGNES vægspot, hvid, G9
  Udsolgt
  Nordlux AGNES vægspot, hvid, G9
  49881001

  Agnes spot-serien har et moderne og industrielt look med nettet i skærmen, som er med til at give en behagelig belysning. Den runde base, som spottene sidder på, er nem at placere de fleste steder i hjemmet. Spottet har justerbare hoveder, hvilket gør at lyset kan spredes i den ønskede retning.

  DKK 189,95

Skal du vælge påbygningsspots med LED?

Hvis du har mange spots, kan det påvirke elregningen i den negative retning. For hver pære/lyskilde i dine spots skal du gange op med det antal watt, den bruger. Derfor kan der være mange penge at spare ved at vælge LED-lyskilder fremfor andre typer.

Påbygningsspots til udendørsmontering

Hvis du gerne vil have påbygningsspots monteret udendørs, så er det også en mulighed. Her i vores sortiment har vi et udvalg af diverse spots til udendørsbrug. Disse er særlige hårdføre og beregnet til at kunne tåle både vind og vejr. På denne måde er du garanteret påbygningsspots til udendørsbrug, som kan klare mange år fremadrettet, og hvor kvaliteten er til at stole på. 

Fordele ved at have påbygningsspots

Uanset om du selv monterer og tilslutter lamper eller får en elektriker til det, så er der flere fordele ved at vælge påbygningsspots. Et spot, der er beregnet til montering uden på noget andet, er typisk meget lille og diskret, og en klar fordel er, at der ikke skal laves hul i overfladen for at lave spots. Det gør det nemmere for dig at udskifte spottet senere hen, da der ikke skal laves om på overfladen, så de nye spots, der formentlig har andre dimensioner, kan passe i.

Vi sidder klar på telefon og mail, og vi hører gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål til produkterne her på siden. Du kan enten vælge at kontakte os på telefonnummer: 71 99 48 42 eller mail: salg@ledproff.dk

Filter

Pris
DKK 103 DKK 504
Filter